Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Take Screenshot Of Video Eg Mpeg, Divx

  1. #1
    Regular Member BT Rep: +5
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    935
    there was a post yesterday on taking screenshots of video and i looked into it and bsplayer wont work for me. what exactly do i need to do?

  2. Software & Hardware   -   #2
    muchspl2
    Guest
    un check overlays in windows media player
    under preferences
    advance

    then just use the print screen (PrtSc Sys Rq) sometimes f12
    then open up paint and hit control +V to paste it

  3. Software & Hardware   -   #3
    Regular Member BT Rep: +5
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    935
    kool thanx man thats great help

  4. Software & Hardware   -   #4
    Regular Member BT Rep: +5
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    935
    it hasnt worked?

  5. Software & Hardware   -   #5
    Regular Member BT Rep: +5
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    935
    its worked now! thanx

  6. Software & Hardware   -   #6
    Nightwolf's Avatar Old Guy
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Your Mom's House
    Age
    50
    Posts
    1,771
    If you have XP, you can capture screen shots from videos easily in Windows Movie Maker.

  7. Software & Hardware   -   #7
    Forum Star
    Join Date
    May 2003
    Location
    Bonnie Scotland
    Posts
    1,791
    or press CTRL+I in windows media player

  8. Software & Hardware   -   #8
    Nightwolf's Avatar Old Guy
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Your Mom's House
    Age
    50
    Posts
    1,771
    Originally posted by pol@22 September 2003 - 17:41
    or press CTRL+I in windows media player
    I never knew that! Thanks for the tip, pol.

  9. Software & Hardware   -   #9
    SniperInTheShadows's Avatar Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    See below ;)
    Posts
    608
    An easier way would be to use Zoom Player as that has an in-built screen capture for any video format that it can play, and it save's the captures into any directory that you specify as the default :-)

    Sniper.

  10. Software & Hardware   -   #10
    Poster
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Halifax,Nova Scotia Canada
    Posts
    476
    Originally posted by muchspl2@22 September 2003 - 21:55
    un check overlays in windows media player
    under preferences
    advance

    then just use the print screen (PrtSc Sys Rq) sometimes f12
    then open up paint and hit control +V to paste it
    Thanks for the help man.Will that work for a game?
    Gigabyte GA7-VT600 P-L
    Athlon XP2500+ @ 3200+
    512mb OCZ DDR333 (2,3,3,7)
    Samsung SP8004h 80gig harddrive
    Radeon 9200 128 mb
    LG cdrw/dvd drive

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •