Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 6 of 6

Thread: Lame Windows 2000 And Aspi

  1. #1
    wishinshow
    Guest
    I'm running Windows 2000 PRO on a Dell Precision Laptop.

    Downloaded Exact Audio Copy along with LAME and ASPI for Win2000[not PRO]

    After installing ASPI I rebooted and attempted to run LAME.

    The program flickered on for a milisecond then died.

    Any suggestions welcome.

  2. Software & Hardware   -   #2
    Wolfmight's Avatar Poster BT Rep: +1
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Location: Location:
    Posts
    5,873
    Compatable with 2000?

  3. Software & Hardware   -   #3
    sparsely's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    static hum
    Posts
    3,538
    where did you put the wnaspi32.dll ?

    this post is guaranteed 100% parrot-free

  4. Software & Hardware   -   #4
    Why did you need the drivers anyway?



  5. Software & Hardware   -   #5
    Wolfmight's Avatar Poster BT Rep: +1
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Location: Location:
    Posts
    5,873
    2000 has bad driver support.. couldnt even install my Linksys NIC for some reason.
    heh, i got an onboard one now on my newer mobo.. maybe that'll work.

  6. Software & Hardware   -   #6
    Poster
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    367
    Originally posted by wishinshow@27 September 2003 - 14:43
    I'm running Windows 2000 PRO on a Dell Precision Laptop.

    Downloaded Exact Audio Copy along with LAME and ASPI for Win2000[not PRO]

    After installing ASPI I rebooted and attempted to run LAME.

    The program flickered on for a milisecond then died.

    Any suggestions welcome.
    Type "lame" from a command prompt to access lame settings, not from run.

    When you run eac, it will run lame. To see it run go to eac options>tools and un- check " do not open external compressor window".

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •