Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 10 of 10

Thread: Interrupted D/s

  1. #1
    If my Isp disconnects and say for example it takes twenty second or so to redial etc. If there is a d/l in progress and it is a zip or an .exe... is it likely to become corrupted or end up a bolloxed d/l.. also if the answer is yes would an ISO behave the same ?
    Kinda handy to know
    Thanks
    Trug

  2. Software & Hardware   -   #2
    fkdup74's Avatar Pneuberator.
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    3,616
    shouldnt be any corruption trug, it should be just like pausing and resuming a d/l
    I am just a worthless liar. I am just an imbecile.
    I will only complicate you. Trust in me and fall as well.
    I will find a center in you. I will chew it up and leave.
    I will work to elevate you just enough to bring you down.

  3. Software & Hardware   -   #3
    Livy's Avatar Simpleton
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Scotland
    Posts
    3,052
    get a download manager, http://www.flashget.com

    or from recomendation from lamsey(freeware god) http://www.metaproducts.com/mp/mpPro...tail.asp?id=18

  4. Software & Hardware   -   #4
    asmithz's Avatar Hi-Definition
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    11,082
    Dosent ushally become corrupt.

  5. Software & Hardware   -   #5
    Livy's Avatar Simpleton
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Scotland
    Posts
    3,052
    but if ur downloading it with ie, then it will probably fail, since its lost its connection to the download server.

    though sometime ur lucky and if u download it again it resumes from where it got to. with dialup and largeish files, iw ould stick with a download manager

  6. Software & Hardware   -   #6
    asmithz's Avatar Hi-Definition
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    11,082
    Yep i like flashget the best. No spyware/adware.

  7. Software & Hardware   -   #7
    Livy's Avatar Simpleton
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Scotland
    Posts
    3,052
    flashget does have a banner across the top, but the supertrick blocks it

  8. Software & Hardware   -   #8
    MediaSlayer's Avatar slowly going deaf
    Join Date
    May 2003
    Location
    ur anus
    Posts
    2,783
    i read somewhere that before the riaa tricks the corrupted downloads floating around on kazaa were caused in part by resuming downloads. I doubt it happens often but couldn't you just cut a bit of the end of the .dat file? Wait that wouldn't work because that position(how much has already been downloaded) is prob stored somewhere. Oh well.


    sending fiery missiles in manker's japan's general direction.

  9. Software & Hardware   -   #9
    Well like everyone else I have had maybe getting on for a hundred virus files lol.. but sometimes the odd .zip file has corrupted data... could be from the source.. Only wondered if a break in the d/l could cause this.... Slow connection and large file... But getting the file from kazaa E mule or wherever into my d/l manager I always get error messages and the d/l stops.. would be cool just to use Net ants.. and drag stuff in there cuz it redials automaticaly when you are not at home .... " See my other post on staying online" Adware there but spybot removes it and it stilll works....
    Trug

  10. Software & Hardware   -   #10
    Wolfmight's Avatar Poster BT Rep: +1
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Location: Location:
    Posts
    5,873
    flashget had a problem for me.. Wouldnt download anything.. weird.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •