Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Suprnova Games... :(

  1. #1
    Monkeee's Avatar Post Whore
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    3,453
    whenever i go to the PC Game section i cant see anything... no games or nothing

  2. Games   -   #2
    Poster
    Join Date
    Apr 2003
    Age
    36
    Posts
    3,357
    That happened to me for months, same with the apps section.
    Works alright now, I don't know why though.
    It was mentioned in their irc chat thingy the other day. Nobody seems to know why it happens.

  3. Games   -   #3
    same thing wit my friedn for some odd reason it only comes up when yu diable your internet security. . . .

  4. Games   -   #4
    Poster
    Join Date
    Apr 2003
    Age
    36
    Posts
    3,357
    Originally posted by oreoman@30 September 2003 - 23:54
    same thing wit my friedn for some odd reason it only comes up when yu diable your internet security. . . .
    You could be on to something, i recently changed my anti-virus and firewall. And now it works.
    Monkee are you using norton internet security?

  5. Games   -   #5
    abu_has_the_power's Avatar I have cool stars
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    6,503
    yea, i had that on my old comp. i was running norton personal firewall then. after i reinstalled everything cuz it screwed up, the prob went away, and now i use zonealarm on my new pc, and haven't had this prob ever again. try switching ur firewall

  6. Games   -   #6
    asmithz's Avatar Hi-Definition
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    11,082
    Sometimes they need to reboot there directory.

  7. Games   -   #7
    Poster
    Join Date
    Apr 2003
    Age
    36
    Posts
    3,357
    Originally posted by abu_has_the_power@1 October 2003 - 00:51
    yea, i had that on my old comp. i was running norton personal firewall then. after i reinstalled everything cuz it screwed up, the prob went away, and now i use zonealarm on my new pc, and haven't had this prob ever again. try switching ur firewall
    I use sygate now, and have no problems.
    I'm suprised this problem isn't mentioned more if norton is to blame, the amount of people that use norton.

  8. Games   -   #8
    Monkeee's Avatar Post Whore
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    3,453
    so should i turn off my norton firewall?

  9. Games   -   #9
    asmithz's Avatar Hi-Definition
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    11,082
    Originally posted by Monkeee@30 September 2003 - 17:04
    so should i turn off my norton firewall?
    Dont think so.

  10. Games   -   #10
    Monkeee's Avatar Post Whore
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    3,453
    wait WOW it worked callum!!! your the best B) B) B) B)

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •