Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 7 of 7

Thread: Norton Installation Problem

  1. #1
    I've tried installing three versions of Norton(corporate, 2003 and pro)and all of them roll back during the installion saying I've got a fatal error. I used to have Coprporate edition on my comp but for some reason it became disabled and there was no way I could enable it. Afterwards I found the help and support and search functions as well as system restore in XP don't work. Anyone had simaler symtoms and is it a virus?

  2. Software & Hardware   -   #2
    Poster
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    England
    Posts
    2,468
    It could be any number of things but start by getting a reg cleaner and removing all traces of norton,or goto the Symantec site they do a removal program,i think.

    Then see if you can install it.

  3. Software & Hardware   -   #3
    BANNED
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    4,053
    Another thing u could check mate if your in&out with norton..is the windows temp folder.Most norton product uses windows temp while installing.So u could try empting it after u uninstallll something.I'm not sure about corporate thou,i've never used it.

  4. Software & Hardware   -   #4
    Poster
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    This Cold World
    Posts
    450
    The same thing happened to me. No it ain't no virus I didn't really feel like wasting my time to discover what it was so i just formatted and that fixed everything .

  5. Software & Hardware   -   #5
    Poster
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    England
    Posts
    1,491
    if system restore doesnt work its very likely to be a virus, fomatting your hdd would solve the problem or you could try installing another anti-virus and run a scan with that.

  6. Software & Hardware   -   #6
    Decided Norton was'nt worth the effort so did a repair install on XP and got AVG 7.0 Pro. Thanks for the replies anyways.

  7. Software & Hardware   -   #7
    -y dont u give nav 2004 a shot. u can also pre scan ur computer before installation.
    http://www.klboard.ath.cx/index.php?showtopic=67558
    u can also find it on suprnova

    -empty all the temp directory and use a nice reg cleaner to clean ur registry.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •