Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 7 of 7

Thread: Digital Camera....

  1. #1
    netweiser
    Guest
    Hi, ive got an old Fujifilm DX-5 digital camera (around 4-6 years old). I havnt used it much, but the last few weeks i finally found an 8MB card for it (the max it will take). I brought one of those memory reader things that goes into my USB port. It all worked fine until now. Now i get all my images just like this:

    http://81.77.150.230/DSC00002.jpg

    Any ideas what is wrong?

  2. Software & Hardware   -   #2
    bigdawgfoxx's Avatar Big Dawg
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Texas
    Age
    29
    Posts
    3,833
    Whooooaa they had digital cameras back then?? dang....get rid of it id say...thats way toooo old
    [SIZE=1]AMD 4200 X2 @ 2.65Ghz, ASRock 939-VSTA
    1.75GB PC3200, 2 X 160GB Seagate w/ 8MB Buffer
    HIS Radeon X800 Pro, Antec Super Lanboy Aluminum

  3. Software & Hardware   -   #3
    backlash's Avatar usenet lover
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    in your dreams
    Posts
    2,167
    maybe it's the card, and not the camera. only one way to tell, get another card and try again. where did u get this camera from? did u pay for it?

  4. Software & Hardware   -   #4
    netweiser
    Guest
    Originally posted by backlash@4 October 2003 - 14:18
    maybe it's the card, and not the camera. only one way to tell, get another card and try again. where did u get this camera from? did u pay for it?
    the cards (8mb) are REALLLY RARE!. the camera was 250, bought it with my old pc. neva did work with that cuz i cunt connect camera. then i bought my new pc, a memery usb card reader and walla! it worked...then it messed up

  5. Software & Hardware   -   #5
    uNz[i]'s Avatar Out of order
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    2,259
    That pic looks like some kind of antiquated colour test pattern.

    All I can do is guess...
    Have you checked all the shutter speed, colour adjustment or light filter settings on the camera - if there are any?

    Maybe something got bumped?

    Maybe the interface between card and camera is dirty/damaged?

  6. Software & Hardware   -   #6
    unless you're attempting to take a picture of several vertical coloured strips, there is something wrong
    <span style='font-size:14pt;line-height:100%'>BLAH</span>

    <span style='font-size:14pt;line-height:100%'>Wayne Rooney - A thug and a thief</span>

  7. Software & Hardware   -   #7
    can i ask why you spent 250 on the camera when it wasn&#39;t compatible with your old pc?

    regarding the pic i did a quick google and couldn&#39;t find much related to your problem with it. check the card and the connections on the reader?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •