a da vi vidim sega kat se pravite na otvorkovci dali she moe mi raz4tete ezika, 4udite se ajiba 6to ima vyv teksta i cifri4ki kato 4 i 6

hahaha.. amii sorry majna kvo da va storq kat ste nekvi 4ujdestranci. 6te6e da e kulutrno ot moq strana da pi6a na kirilica ili pone da mahna tezi cifri, ama rii6 li taka 6te mi e po qko kato se 4udite za kvo stava vapros. verno 4e drankam gluposti i trqqshe da kaja 'hello' , ama .. uf az ve4e go napisah , pse taq.
mnogo mi e interesno dali nekoj tuka shte se seti da mi otgovori. i izobshto dali ima nekoj kojto 6te mi razbere ezika? sigur, ma ni sa znai. pone nqkoi otvoreni administratori 6te otgovorqt neshto ot sorta "what the hell is that?" .. e pa ako me popitat moje i da im otgovorim, ma ne se znae.
i taka, 6to trqq se pi6e noob, dam sa nifidi, az ne sym noob az sym si pro ina4e nemashe takova konstruktivno mnenie da napi6a tuka. i taj kato mi pisna da pi6a a ve4e iskam da si svalq nujnoto fajl4e deto go tarsq ot 100 godini nasam, ma nikade go nema, edni subchannel data mi trqq za edno cd, ma to tuka ne mu e mestoto.
ai 4a0
p.s.: interesting post, right? haha touche, huh?

Bookmarks