Page 161 of 2564 FirstFirst ... 611111511581591601611621631641712112616611161 ... LastLast
Results 1,601 to 1,610 of 25634

Thread: Hello, Noobs...

littleleather
    Guest
    hello everybody

2. Everything Related to the Board   -   #1602
    srkrss
    Guest
    Hi Everyone in this forum.

3. Everything Related to the Board   -   #1603
    KyleSector
    Guest
    Hi All,

This looks like a really good forum. Hard to find a decent forum on filesharing

4. Everything Related to the Board   -   #1604
    Death Eater
    Guest

Cool

a da vi vidim sega kat se pravite na otvorkovci dali she moe mi raz4tete ezika, 4udite se ajiba 6to ima vyv teksta i cifri4ki kato 4 i 6 hahaha.. amii sorry majna kvo da va storq kat ste nekvi 4ujdestranci. 6te6e da e kulutrno ot moq strana da pi6a na kirilica ili pone da mahna tezi cifri, ama rii6 li taka 6te mi e po qko kato se 4udite za kvo stava vapros. verno 4e drankam gluposti i trqqshe da kaja 'hello' , ama .. uf az ve4e go napisah , pse taq.

mnogo mi e interesno dali nekoj tuka shte se seti da mi otgovori. i izobshto dali ima nekoj kojto 6te mi razbere ezika? sigur, ma ni sa znai. pone nqkoi otvoreni administratori 6te otgovorqt neshto ot sorta "what the hell is that?" .. e pa ako me popitat moje i da im otgovorim, ma ne se znae.

i taka, 6to trqq se pi6e noob, dam sa nifidi, az ne sym noob az sym si pro ina4e nemashe takova konstruktivno mnenie da napi6a tuka. i taj kato mi pisna da pi6a a ve4e iskam da si svalq nujnoto fajl4e deto go tarsq ot 100 godini nasam, ma nikade go nema, edni subchannel data mi trqq za edno cd, ma to tuka ne mu e mestoto.

ai 4a0

p.s.: interesting post, right? haha touche, huh?

5. Everything Related to the Board   -   #1605
    Barbarossa's Avatar mostly harmless
    Quote Originally Posted by Death Eater
    a da vi vidim sega kat se pravite na otvorkovci dali she moe mi raz4tete ezika, 4udite se ajiba 6to ima vyv teksta i cifri4ki kato 4 i 6 hahaha.. amii sorry majna kvo da va storq kat ste nekvi 4ujdestranci. 6te6e da e kulutrno ot moq strana da pi6a na kirilica ili pone da mahna tezi cifri, ama rii6 li taka 6te mi e po qko kato se 4udite za kvo stava vapros. verno 4e drankam gluposti i trqqshe da kaja 'hello' , ama .. uf az ve4e go napisah , pse taq.

mnogo mi e interesno dali nekoj tuka shte se seti da mi otgovori. i izobshto dali ima nekoj kojto 6te mi razbere ezika? sigur, ma ni sa znai. pone nqkoi otvoreni administratori 6te otgovorqt neshto ot sorta "what the hell is that?" .. e pa ako me popitat moje i da im otgovorim, ma ne se znae.

i taka, 6to trqq se pi6e noob, dam sa nifidi, az ne sym noob az sym si pro ina4e nemashe takova konstruktivno mnenie da napi6a tuka. i taj kato mi pisna da pi6a a ve4e iskam da si svalq nujnoto fajl4e deto go tarsq ot 100 godini nasam, ma nikade go nema, edni subchannel data mi trqq za edno cd, ma to tuka ne mu e mestoto.

ai 4a0

p.s.: interesting post, right? haha touche, huh?

6. Everything Related to the Board   -   #1606
    TheCityWatch
    Guest
    Hi All can someone explain to me what i've actually got my self into here???.

7. Everything Related to the Board   -   #1607
    Barbarossa's Avatar mostly harmless
    Quote Originally Posted by TheCityWatch
    We talk about sharing files. Almost exclusively.

8. Everything Related to the Board   -   #1608
    jjrrss
    Guest
    hello

9. Everything Related to the Board   -   #1609
    DorisInsinuate's Avatar Four Star Cynic
    Quote Originally Posted by Barbarossa
    Quote Originally Posted by TheCityWatch
    We talk about sharing files. Almost exclusively.
    and fisting, and sharing files related to fisting.
    It's hot in Topeka.

10. Everything Related to the Board   -   #1610
    Killer Fred X
    Guest

Laugh

Quote Originally Posted by manker
    If the mods have to use discretion, the thread is doomed.

'Oh noes!!1! manker is asking a pertinent question that's, strictly speaking, off-topic! What to do!

/lock/ban/delete
    Hello y'all love the site

Bookmarks