Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 8 of 8

Thread: Ipb Forum Help

  1. #1
    I have a IPB forum and i can't put a quick sig2dat link,only normal hash links ,do you have any ideea ?

  2. Software & Hardware   -   #2
    asmithz's Avatar Hi-Definition
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    11,082
    DId you copy it as html and put the [doHTML] in?

  3. Software & Hardware   -   #3
    Yes and this is the result:

    File: DiskeeperWks430_030722.exe Length: 13014664 Bytes, 12709 KB UUHash: =tT1hvlltqzUdWLvILoDnTPNQ8G8=

  4. Software & Hardware   -   #4
    asmithz's Avatar Hi-Definition
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    11,082
    Go to "Admin CP" then "Edit groups" then make sure the groups have permisson to use [doHTML].

  5. Software & Hardware   -   #5
    Allow use of the [doHTML] tag?
    This will allow HTML to be posted and executed
    Yes

    Still won't work.

  6. Software & Hardware   -   #6
    asmithz's Avatar Hi-Definition
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    11,082
    Ok try this. Goto "Admin CP" then "Forum Control" then click "Manage Forum" then make sure each one has permission to post [doHTML]

  7. Software & Hardware   -   #7
    Ok,thanks now works.

  8. Software & Hardware   -   #8
    Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    United Kingdom
    Posts
    1,259
    I've never used IPB, 'cos it's crap, but in phpBB, the process of making the Sig2Dat protocol quicklink working would simply be done via accessing the Administrator Control Panel and then enabling "a" under HTML-supported. Then again, Invision Power, can't think straight, can they?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •