Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Shutdown

  1. #1
    i got winxp sp1 ;
    at first after clicking shutdown from the start menu the system shutsdown maning the cpu goes off automatically which is supposed to happen.

    this is ok

    but now after a few months after clicking shutdown the cpu doesnt go off !!!!
    instead the monitor displays "it is now safe to shut down" !!!!!
    as have winxp this is not supposed to happen and on the other hand my cpu does not have the switch off buton like the old computers have as it is supposed to switch off automatically !!

    i have to shut off the power switch which i am not supposed to do !!


    any help to solve this pain??

  2. Software & Hardware   -   #2
    DarthInsinuate's Avatar Died in battle
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Arkham Asylum
    Posts
    5,001
    control panel -> power options -> APM -> make sure its ticked
    The Sexay Half Of ABBA And Max: Freelance Plants

  3. Software & Hardware   -   #3
    thanx a miilion B)

  4. Software & Hardware   -   #4
    Poster
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    UK
    Posts
    1,170
    i wudnt know ive got win2000 now.

  5. Software & Hardware   -   #5
    lynx's Avatar .
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Yorkshire, England
    Posts
    9,810
    Originally posted by netweiser-@12 October 2003 - 15:24
    i wudnt know ive got win2000 now.
    STFU
    .
    Political correctness is based on the principle that it's possible to pick up a turd by the clean end.

  6. Software & Hardware   -   #6
    clocker's Avatar Shovel Ready
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    15,388
    Originally posted by DarthInsinuate@12 October 2003 - 04:38
    control panel -> power options -> APM -> make sure its ticked
    What is "APM"?

    I don't see it anywhere in my power options...
    "I am the one who knocks."- Heisenberg

  7. Software & Hardware   -   #7
    Poster
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    England
    Posts
    1,491
    apm = advanced power management (i thinks)

  8. Software & Hardware   -   #8
    DarthInsinuate's Avatar Died in battle
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Arkham Asylum
    Posts
    5,001
    Originally posted by lynx+12 October 2003 - 16:13--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (lynx @ 12 October 2003 - 16:13)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-netweiser&#045;@12 October 2003 - 15:24
    i wudnt know ive got win2000 now.
    STFU [/b][/quote]
    that&#39;s a bit harsh, but i have to agree that was a completely pointless post


    @clocker - APM is new to XP, you can still get the nice shut-down features, they&#39;re just harder to find, and i don&#39;t know where they are
    The Sexay Half Of ABBA And Max: Freelance Plants

  9. Software & Hardware   -   #9
    lynx's Avatar .
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Yorkshire, England
    Posts
    9,810
    netweiser has been posting crap all over the board, he needs telling where to get off.

    Re power management, on win2k it is in Control Panel/Power/Advanced, I would guess it is in the same place for XP.
    .
    Political correctness is based on the principle that it's possible to pick up a turd by the clean end.

  10. Software & Hardware   -   #10
    clocker's Avatar Shovel Ready
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    15,388
    Originally posted by lynx@12 October 2003 - 12:46


    Re power management, on win2k it is in Control Panel/Power/Advanced, I would guess it is in the same place for XP.
    Nope.

    Who has XP and knows where this is located?
    "I am the one who knocks."- Heisenberg

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •