Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 7 of 7

Thread: Css Help

  1. #1
    Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    United Kingdom
    Posts
    1,259
    I have mapped an image, via HTML and the link works fine. However, the default blue active border appears around the image. How would I fix this? I have added a class to the image with a blank configuration for "A:LINK" but it didn't work, I found out ages ago, but it's slipped my mind.

    Any help would be appreciated.

  2. Software & Hardware   -   #2
    r u using Dreamweaver

  3. Software & Hardware   -   #3
    Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    United Kingdom
    Posts
    1,259
    Yes

  4. Software & Hardware   -   #4
    vivitron 15's Avatar Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    North East England, UK
    Posts
    1,772
    off the top of my head the best way is to just use

    a:link {color: #008080}
    a:visited {color: #008080}
    a:hover {color: #00C0B0}
    a:active {color: #00C0B0}

    and change the colour for all the elements in the page...this will chjange the font colours and the image borders.
    <insert signature here>

  5. Software & Hardware   -   #5
    I hope this is wot your talking about

    if your getting the blue border image, just click on your pic,

    go 2 your properties inspector and set the border to zero like in the pic below

    if this is not wot your talking about just ignore it



  6. Software & Hardware   -   #6
    Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    United Kingdom
    Posts
    1,259
    Thanks man, that did it&#33;

    BTW, nice theme.

  7. Software & Hardware   -   #7
    Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Belle Vernon, PA, USA
    Posts
    644
    Or do it the manly way.

    Code:
    A&#58;link IMG {
     &nbsp; &nbsp;border-width&#58; 0px;
     &nbsp; &nbsp;}

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •