Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 4 of 4

Thread: Sygate Firewall Problem

  1. #1
    MusicChick's Avatar Poster
    Join Date
    May 2003
    Age
    38
    Posts
    274
    The other day I was updating my Sygate Firewall Pro with new block addys in Advanced Rules. I gave it a certain name and put all the addresses in there. Later on I looked at it again and the rules that I had just put in there were gone. The old ones I put in there from a few weeks back were still there after I removed them. I delete the old ones and put in the new rules and they won't stay. I click on 'remove' for the old rules and they still show up when I click on Advanced Rules later on. I have to do this everyday, and its getting to be a pain in the ass. Why won't the new rule stay when I type it in? Thanks for any help.

  2. Software & Hardware   -   #2
    MusicChick's Avatar Poster
    Join Date
    May 2003
    Age
    38
    Posts
    274
    Can't someone help me?

  3. Software & Hardware   -   #3
    asmithz's Avatar Hi-Definition
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    11,082
    I really have no idea how to fix the problem, but i think i can help a little. Try saving the rules. So that you dont have to make them over and over again. You'll just have to import them when they get erased.

  4. Software & Hardware   -   #4
    MusicChick's Avatar Poster
    Join Date
    May 2003
    Age
    38
    Posts
    274
    Thanks. I'll try that.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •