Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: Cant Install Any Windows?

  1. #1
    BANNED
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Guatemala
    Posts
    4,097
    kk so heres the problem...

    the pc is an p3 with 256 ram....

    i have tried installing windows xp, windows 98, win 98 se, and millenium

    millenium was the only one i could actually install.... but i couldnt use it cuz i couldnt install progs inside it...

    every windows gives me an error....xp cant read certain files from the cd....win 98 gives a weird error, same as 98se...

    i need help

    oh and yea they are clean installs every time
    thx
    DWk

  2. Software & Hardware   -   #2
    Poster
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    IL
    Posts
    1,048
    where did u get the cd's 2 install from? store or kazaa?

  3. Software & Hardware   -   #3
    BANNED
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Guatemala
    Posts
    4,097
    they are all a good working copy...and 2 or 3 of those are originalcd-copy

    u know what i mean....

    i have tried each and every one of those and they work...but not on that computer :S

    DWk

  4. Software & Hardware   -   #4
    Poster
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    IL
    Posts
    1,048
    maybe ur cd drive is hos-ed. i've had a problem like that w/a pc b4.

  5. Software & Hardware   -   #5
    BANNED
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Guatemala
    Posts
    4,097
    lol sorry i dont know what hos-ed means

    hehe a little explaining wouldnt do bad to me

    thx

    DWk

  6. Software & Hardware   -   #6
    Poster
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    IL
    Posts
    1,048
    dodgy - fried - sucking the big1.

  7. Software & Hardware   -   #7
    Poster
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Leeds - Yorkshire - UK
    Posts
    1,364
    There is lots of reasons for this problem without seeing the messages each operating system gives you its very hard to give the real answer some things.

    H/drive faulty - writing to disc wrong.
    memory faulty - the same as above,make sure if the cpu is clocked at 133 the
    memory is 133.
    cpu faulty - the same make sure it is clocked correct times whatever 700 is
    100x7 not 133x5.1/2 overclocking will cause this too.
    Video memory - u/s same as above
    cd rom faulty - as said before NOT reading the disc correct.

    And the list goes on NEED more info like the messages that pop up with all programs sorry. Me I would make sure that :-
    cpu is clocked right - memory is right and in its socket correct I have come across where it is just hanging out (pins not all in) - make sure the cpu fan is working very common fault as ME is small you might get it on then on reboot it is too hot to carry on.

  8. Software & Hardware   -   #8
    BANNED
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Guatemala
    Posts
    4,097
    what i get is on winxp installation is:

    cant copy file x.x.....
    i've done some research on this but couldnt find an accurate answer..... i downloaded xp with sp1 tonite so im gonna try it with that one....

    i tell ya later... thx

    DWk

  9. Software & Hardware   -   #9
    It may well be the case that you have to update your bios for an nt OS to install. If you're still having problems, check your mobo manufacturers website for info.

  10. Software & Hardware   -   #10
    BANNED
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Guatemala
    Posts
    4,097
    no i had xp on it already before.... but i just changed the hard drive..... and no changes to the bios/ram/cpu/fans/gfx card were done...

    its pretty weird....can it be the hard drive?

    DWk

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •