Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 24

Thread: Bittorrent With Firewall Running

  1. #1
    abu_has_the_power's Avatar I have cool stars
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    6,503
    my speeds are usually fine with zonealarm running, but now, my speeds are 0kb/s. should i keep firewall running when dling to keep the bad ips that i added to zonealarm out of my comp? should i just turn it off and use peerguardian? and u can allow ports 6881-6889. i've asked this millions of times, and no one answered my question. how do i allow the ports 6881-6889 in zonealarm? and that guide that people post doesn't tell u shit bout zonealarm

  2. BitTorrent   -   #2
    muchspl2
    Guest
    you have asked plenty of times and got the same anwser from different people
    you should leave za on but you need to configer it correctly
    http://userpages.umbc.edu/~hamilton/btclientconfig.html
    edit
    heres another link same idea
    http://www.research.earthlink.net/co...firewalls.html

    re-edit
    and another
    http://www.geocities.com/dameatster/router.htm


    re-reEdit
    http://www.google.com/search?hl=en&ie=UTF-...ng+on+zonealarm
    rinse and repeat till nessecery

  3. BitTorrent   -   #3
    Poster
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Boise, ID
    Posts
    179
    I went to the first link, did port forewarding and now my average BT speed went from 2-3KB/s to 80-90KB/s, thanks for the link.
    AOL 9.0 Now with top speed sarcasm that is 5x funnier than normal
    dial up sarcasm complete with AOL instant stalker.

    AOL 9.0 with top speed and AOL instant stalker...more expensive than saffron but worth it!

  4. BitTorrent   -   #4
    muchspl2
    Guest
    n/p glad to help
    I have giving him links and tried to walk him throe it several times, can't believe he still doesn't get that you leave the firewall on and just configure it, guess he needs someone to physically come over to his house and walk him through it

  5. BitTorrent   -   #5
    Double Agent
    Join Date
    May 2003
    Posts
    3,603
    zonealarm is really the idiot proof program to use so if you still dont know how to use it i dont know what to call you...

    just allow it to access internet and server rights, it works perfectly fine for me

    oh and btw if you use a router you need to configure THAT, not za

  6. BitTorrent   -   #6
    Poster
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Boise, ID
    Posts
    179
    I did port forewarding on my linksys router, have not changed anything in ZA and it works fine.
    AOL 9.0 Now with top speed sarcasm that is 5x funnier than normal
    dial up sarcasm complete with AOL instant stalker.

    AOL 9.0 with top speed and AOL instant stalker...more expensive than saffron but worth it!

  7. BitTorrent   -   #7
    muchspl2
    Guest
    well if you open your ports in za, you get even faster speeds

  8. BitTorrent   -   #8
    Poster
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Boise, ID
    Posts
    179
    I have the internet zone security set to medium so I shouldn't have to do anything else.
    AOL 9.0 Now with top speed sarcasm that is 5x funnier than normal
    dial up sarcasm complete with AOL instant stalker.

    AOL 9.0 with top speed and AOL instant stalker...more expensive than saffron but worth it!

  9. BitTorrent   -   #9
    abu_has_the_power's Avatar I have cool stars
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    6,503
    i use shadow's exp and it uses ports 6881-6999 is that normal? cuz the guide says 6881-6889

    and i'm guessing i input the port #'s in the allow incoming UDP and incoming TCP ports rite?

  10. BitTorrent   -   #10
    abu_has_the_power's Avatar I have cool stars
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    6,503
    bump

    anyone wanna help?

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •