Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 6 of 6

Thread: Reboot Required

  1. #1
    Poster
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    New York
    Posts
    169
    When ever I d/l Norton updates, once im done i get the message: "Some of the updates that were just installed require that you reboot your machine now. please save all data, then press OK to reboot...blah...blah..blah" and thers only ONE button, the OK button....SO....is there any way of getting round this so i dont have to restart, im just keeping it in the backround for now...

  2. Software & Hardware   -   #2
    wormless's Avatar Beauty
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    uk
    Age
    37
    Posts
    1,097
    i get that msg too and i do what norton says i reboot its important that u do that so it can update the files on starting up the pc

  3. Software & Hardware   -   #3
    Poster
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    New York
    Posts
    169
    i know that....o well....i'll just reboot....need to sleep any way...

  4. Software & Hardware   -   #4
    which OS do u both have? also, this may explain a bit, yet running 2003 or 2004 on 2k or xp, i've never seen it.
    http://service1.symantec.com/SUPPORT/share...de=&svy=&csm=no

  5. Software & Hardware   -   #5
    Poster
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    California, U.S.A.
    Posts
    402
    Ya I know for sure on XP it does not have that message and a restart is not required; but maybe on a previous OS you may have to restart computer.

  6. Software & Hardware   -   #6
    razorsharp013's Avatar Fountain of Wit
    Join Date
    May 2003
    Posts
    679
    I have XP and no I don't have to restart after virus def. updates. However I would guess that some program updates could perhaps require a restart.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •