Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 10 of 31

Thread: My Tv Out Sound

  1. #1
    FvKin GeniuS :D
    Join Date
    Mar 2003
    Age
    28
    Posts
    1,659
    ok dis is the deal ive have my cable cord connect to my video card to watch tv (All in wonder Raedon 7500 ,8500 pro 128 mb) rite and wen i go to multimedia to the tv thing to watch the channel i see all the channels but theres no sound what so ever can somebody help
    Board rule: max 500x150 Pixels (w x h)

    http://filesharingtalk.com/sigs/albegaleeeee.jpg

  2. Software & Hardware   -   #2
    muchspl2
    Guest
    yo, maybe its muted
    word

  3. Software & Hardware   -   #3
    abu_has_the_power's Avatar I have cool stars
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    6,503
    if u have no audio cables connected to the tv, then ur using the audio from ur pc speakers.

  4. Software & Hardware   -   #4
    FvKin GeniuS :D
    Join Date
    Mar 2003
    Age
    28
    Posts
    1,659
    i wanna watch tv on my conputer not the house tv and its not muted sorry for the opsting this topic twice
    Board rule: max 500x150 Pixels (w x h)

    http://filesharingtalk.com/sigs/albegaleeeee.jpg

  5. Software & Hardware   -   #5
    muchspl2
    Guest
    try reinstalling the drivers

  6. Software & Hardware   -   #6
    FvKin GeniuS :D
    Join Date
    Mar 2003
    Age
    28
    Posts
    1,659
    ive tried that and it still dont work
    Board rule: max 500x150 Pixels (w x h)

    http://filesharingtalk.com/sigs/albegaleeeee.jpg

  7. Software & Hardware   -   #7
    On the back of the card, have you got a audio output ??

    If you do you have to get one of these cables and connect it from the audio output of the card and the other end on the Mic or line in of your sound card.




    Thats only if you have a TV Antenna plugged in your card.


    If you have a VCR connected to the card, you need these.



    You connect the yellow end to the video out of your VCR and the other yellow end to the card.

    Then the red and white ends plug into the output of the VCR and the other ends plug into a Y connector that has the end of the thin cable at the top. You then plug that into the MIC or the Line in of your sound card.


    The you configure the program that came with the card to use the line in or mic as the audio source.

    (sory couldnt find a pic of that Y connector)

    Hope it helps

  8. Software & Hardware   -   #8
    Poster
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Halifax,Nova Scotia Canada
    Posts
    476
    There should be a cable that has a connector like your PS2 mouse connection on one end and a headphone style connector on the other end and also an S-video plug and a female style RCA plug on it.Just plug the cable into the A/V out port on the back of your card and plug the headphone type plug into the inp[ut on your soundcard.Make sure you go into your advanced settings in your mixer and enable the input though.
    It's funny you should ask this question as I just bought an All in wonder last night and installed it into the wifes computer this morning and had to do the same thing you are doing now.
    Gigabyte GA7-VT600 P-L
    Athlon XP2500+ @ 3200+
    512mb OCZ DDR333 (2,3,3,7)
    Samsung SP8004h 80gig harddrive
    Radeon 9200 128 mb
    LG cdrw/dvd drive

  9. Software & Hardware   -   #9
    FvKin GeniuS :D
    Join Date
    Mar 2003
    Age
    28
    Posts
    1,659
    Originally posted by neattairoski@26 October 2003 - 00:10
    On the back of the card, have you got a audio output ??

    If you do you have to get one of these cables and connect it from the audio output of the card and the other end on the Mic or line in of your sound card.




    Thats only if you have a TV Antenna plugged in your card.


    If you have a VCR connected to the card, you need these.



    You connect the yellow end to the video out of your VCR and the other yellow end to the card.

    Then the red and white ends plug into the output of the VCR and the other ends plug into a Y connector that has the end of the thin cable at the top. You then plug that into the MIC or the Line in of your sound card.


    The you configure the program that came with the card to use the line in or mic as the audio source.

    (sory couldnt find a pic of that Y connector)

    Hope it helps
    i dont have an audio out on it just the cable line thingy and the thing that connects my moniter
    Board rule: max 500x150 Pixels (w x h)

    http://filesharingtalk.com/sigs/albegaleeeee.jpg

  10. Software & Hardware   -   #10
    Ok then most likely you have to configure the capture prgram to use your sound card.

    What program do you use to watch the tv ??

Page 1 of 4 1234 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •