Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 24

Thread: Buying Ram

  1. #1
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    North-east england UK
    Posts
    2,661
    In my pc documents it says i need

    PC-2100 DDR SDRAM DIMM
    and i just want to check if this is the right section i need it from

  2. Software & Hardware   -   #2
    yeh you got it right

  3. Software & Hardware   -   #3
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    Most likely not.

    Is the ram that's currently in your PC 'ECC' RAM ?

  4. Software & Hardware   -   #4
    sorry was looking at whole page in link , yours is on there tho

    here? sorry link wrong, will look again

  5. Software & Hardware   -   #5
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    North-east england UK
    Posts
    2,661
    Originally posted by Virtualbody1234@27 October 2003 - 13:54
    Most likely not.

    Is the ram that's currently in your PC 'ECC' RAM ?
    where wud it say that?

  6. Software & Hardware   -   #6
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    The " Ebuyer 256MB DDR266 PC2100 Extra Value RAM" at 24.30 is more likely what you need. There is also the higher quality "Kingston 256 DDR266 PC2100 CL2 Dimm" at 30.89

  7. Software & Hardware   -   #7
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    Originally posted by Marius24+27 October 2003 - 09:58--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Marius24 &#064; 27 October 2003 - 09:58)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteBegin-Virtualbody1234@27 October 2003 - 13:54
    Most likely not.

    Is the ram that&#39;s currently in your PC &#39;ECC&#39; RAM ?
    where wud it say that? [/b][/quote]

    At that site: "Kingston 256 ECC DDR266 PC2100 CL25 Dimm"

  8. Software & Hardware   -   #8
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    North-east england UK
    Posts
    2,661
    ok thanxs

  9. Software & Hardware   -   #9
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    I hope you understand that your system most likely does not support ECC.

    What motherboard do you have?

  10. Software & Hardware   -   #10
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    North-east england UK
    Posts
    2,661
    Pentium SI13

    thats what it says on the manual

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •