Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 10 of 10

Thread: Norton Ghost 2003 Problem

  1. #1
    leonidas's Avatar Poster
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Paris
    Age
    36
    Posts
    1,223
    I ve done a totally clean installation of my xp and now I want to back it up or clone it with norton ghost. But I think I can t do anything as I only have one partition on my HardDisk.
    What should I do ?

    Thanks in advance.

  2. Software & Hardware   -   #2
    BawA's Avatar FST Pioneer BT Rep: +1
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Some Where but not here
    Age
    35
    Posts
    4,541
    there is a option to burn the backup files or copy them to another partition u choose burn them u need more then 3 cd's if ur backing up softwares too if not ull need 3 cd's only


    "You can be mad as a mad dog at the way things went; you can swear and curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go"
    Benjamen button

  3. Software & Hardware   -   #3
    leonidas's Avatar Poster
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Paris
    Age
    36
    Posts
    1,223
    yes I know. Thanks. But don t you think there s a way to clone it on my HDD ?

  4. Software & Hardware   -   #4
    BawA's Avatar FST Pioneer BT Rep: +1
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Some Where but not here
    Age
    35
    Posts
    4,541
    there is a way
    if u cheak u can make a virtual HDD so u can put ur back up in it
    there is a option in the menu to make virtual HDD


    "You can be mad as a mad dog at the way things went; you can swear and curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go"
    Benjamen button

  5. Software & Hardware   -   #5
    leonidas's Avatar Poster
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Paris
    Age
    36
    Posts
    1,223
    thanks bawa

  6. Software & Hardware   -   #6
    leonidas's Avatar Poster
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Paris
    Age
    36
    Posts
    1,223
    I finally choosen to burn the backup files on cds.
    It worked apparently well but it s a bit strange cos my harddisk used space is 3.74 GB and the backup fit in only 4 cds.
    So I m not sure if all my programs my setting and tweaks were saved. I wonder if I didnt just saved my OS and nothing more.
    Could someone tell please.

  7. Software & Hardware   -   #7
    BawA's Avatar FST Pioneer BT Rep: +1
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Some Where but not here
    Age
    35
    Posts
    4,541
    dont worry all r saved


    "You can be mad as a mad dog at the way things went; you can swear and curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go"
    Benjamen button

  8. Software & Hardware   -   #8
    Poster
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Australia
    Posts
    376
    i have never used ghost to back up before so this is a guess...maybe it uses compression?

  9. Software & Hardware   -   #9
    leonidas's Avatar Poster
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Paris
    Age
    36
    Posts
    1,223
    Yes I already guessed it could be that. But I just wanted to be very sure .
    Thanks a lot to you. I think I m goin to enjoy my perfect computer 4 a long time.

  10. Software & Hardware   -   #10
    BawA's Avatar FST Pioneer BT Rep: +1
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Some Where but not here
    Age
    35
    Posts
    4,541
    Yup no more formating and spending hrs on installing windows, softwares and updating OS


    "You can be mad as a mad dog at the way things went; you can swear and curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go"
    Benjamen button

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •