Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: Question About A 2600+

  1. #1
    bigdawgfoxx's Avatar Big Dawg
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Texas
    Age
    29
    Posts
    3,833
    Specs Ok, here it says that the 2600 has 640KB of cache....is this the only athlon XP with 640 cuz all I see is 512? Will that much more cache make much of a difference?
    [SIZE=1]AMD 4200 X2 @ 2.65Ghz, ASRock 939-VSTA
    1.75GB PC3200, 2 X 160GB Seagate w/ 8MB Buffer
    HIS Radeon X800 Pro, Antec Super Lanboy Aluminum

  2. Software & Hardware   -   #2
    Ex-member
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    5,529
    It has 128k of Level 1 cache and 512k Level 2 cache. Normally when people talk about cache, they only mention the L2 cache size.

    edit: and no, it wouldn't make much difference even if it did have the extra cache.

  3. Software & Hardware   -   #3
    bigdawgfoxx's Avatar Big Dawg
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Texas
    Age
    29
    Posts
    3,833
    Oh ok thanx...so do the others just not mention the L1 cache?
    [SIZE=1]AMD 4200 X2 @ 2.65Ghz, ASRock 939-VSTA
    1.75GB PC3200, 2 X 160GB Seagate w/ 8MB Buffer
    HIS Radeon X800 Pro, Antec Super Lanboy Aluminum

  4. Software & Hardware   -   #4
    Lick My Lovepump
    Join Date
    May 2003
    Age
    15
    Posts
    2,698
    Originally posted by bigdawgfoxx@1 November 2003 - 18:31
    Oh ok thanx...so do the others just not mention the L1 cache?
    That is what he said.

  5. Software & Hardware   -   #5
    bigdawgfoxx's Avatar Big Dawg
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Texas
    Age
    29
    Posts
    3,833
    ok....dont gotta be rude about it damn. would the 2600 be worth 15 bux even...it doesnt seem really much faster at all.
    [SIZE=1]AMD 4200 X2 @ 2.65Ghz, ASRock 939-VSTA
    1.75GB PC3200, 2 X 160GB Seagate w/ 8MB Buffer
    HIS Radeon X800 Pro, Antec Super Lanboy Aluminum

  6. Software & Hardware   -   #6
    Originally posted by bigdawgfoxx@1 November 2003 - 19:29
    it doesnt seem really much faster at all.
    faster than what?
    <span style='font-size:14pt;line-height:100%'>BLAH</span>

    <span style='font-size:14pt;line-height:100%'>Wayne Rooney - A thug and a thief</span>

  7. Software & Hardware   -   #7
    bigdawgfoxx's Avatar Big Dawg
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Texas
    Age
    29
    Posts
    3,833
    Hmm i feel retarded for not saying..lol a 2500 XP like will a 2700 or a 2600 make much diff its like 130 mhz or so...
    [SIZE=1]AMD 4200 X2 @ 2.65Ghz, ASRock 939-VSTA
    1.75GB PC3200, 2 X 160GB Seagate w/ 8MB Buffer
    HIS Radeon X800 Pro, Antec Super Lanboy Aluminum

  8. Software & Hardware   -   #8
    Originally posted by bigdawgfoxx@1 November 2003 - 19:43
    Hmm i feel retarded for not saying..lol a 2500 XP like will a 2700 or a 2600 make much diff its like 130 mhz or so...
    i&#39;d take a 2500 over a 2600, and a 2700 over a 2500 (if only because i have a 2700 )
    <span style='font-size:14pt;line-height:100%'>BLAH</span>

    <span style='font-size:14pt;line-height:100%'>Wayne Rooney - A thug and a thief</span>

  9. Software & Hardware   -   #9
    *Grunt*
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Newcastle, United Kingdom
    Posts
    867
    It depend on weather the 2600 is Barton or TB which can has a massive impact on performance.

  10. Software & Hardware   -   #10
    bob_the_alien's Avatar Bob The Alien
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    London, Kentucky
    Age
    37
    Posts
    525
    The Barton does have the option of DDR FSB, which is nice, I upgraded recently to the 2500 Barton, and I really saw a speed increase. Only thing I don&#39;t like about the Barton, is promoted like its a 333 mhz front side bus.
    While it is being pumped at double the rate to give 333 mhz fsb, its really only 166. I think they should mention that, on websites you purchase it from.

    Just one of my pet pevs. sorry.
    "Where did he go, George, Where did he go?"


Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •