Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: Windows Update?

  1. #1
    Poster
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Florida
    Posts
    594
    Everytime I go to Windows Update through the start menu, it searches for updates, then says windows update has caused an error and cannot display the requested page.

    This has been happening for like the past few days, and its worked before, is anyone else getting this?

  2. Software & Hardware   -   #2
    Poster
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    875
    Originally posted by Mik3ll@4 November 2003 - 23:33
    Everytime I go to Windows Update through the start menu, it searches for updates, then says windows update has caused an error and cannot display the requested page.

    This has been happening for like the past few days, and its worked before, is anyone else getting this?
    i have the same exact problem.

  3. Software & Hardware   -   #3
    muchspl2
    Guest
    virus scan

  4. Software & Hardware   -   #4
    fkdup74's Avatar Pneuberator.
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    3,616
    that would be my advice (scan) cause i been there a couple of times already today and no problems
    I am just a worthless liar. I am just an imbecile.
    I will only complicate you. Trust in me and fall as well.
    I will find a center in you. I will chew it up and leave.
    I will work to elevate you just enough to bring you down.

  5. Software & Hardware   -   #5
    Did u do the super trick? Blocking A agami (sp?) servers in the HOSTS file can cause this. There is a special one you need to remove. Do a search and find a post by NIKITA69, it detail he/she (sorry i don't know&#33 goes in detail about which one to remove to make windows update work. B)

  6. Software & Hardware   -   #6
    in addition to above, firewall may have changed ur browser's http_header and other data that windowsupdate.com REQUIRES. and if ur behind a hi-anon ssl proxy, that would be another cause.
    btw, mts - she.HERE

  7. Software & Hardware   -   #7
    Poster
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Florida
    Posts
    594
    I did a full system scan, and McAfee didnt find any viruses.

    I have my HOSTS cleared, and its still doing it, I cleared it like a week ago and never redid it again, so its not the HOSTS.

    How would I find out if my firewall changed my http_header?

  8. Software & Hardware   -   #8
    fkdup74's Avatar Pneuberator.
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    3,616
    what firewall are you running?
    I am just a worthless liar. I am just an imbecile.
    I will only complicate you. Trust in me and fall as well.
    I will find a center in you. I will chew it up and leave.
    I will work to elevate you just enough to bring you down.

  9. Software & Hardware   -   #9
    Poster
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Florida
    Posts
    594
    Zonealarm Plus

  10. Software & Hardware   -   #10
    MediaSlayer's Avatar slowly going deaf
    Join Date
    May 2003
    Location
    ur anus
    Posts
    2,783
    wow, nikita kicks ass. that hosts file link was very helpful.


    sending fiery missiles in manker's japan's general direction.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •