Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Nav Corporate 8.1

  1. #1
    Poster
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    875
    hi i just downloaded NAV corporate 8.1 from shareaza. when it finished it was in a folder. there are 8 items in the folder for NAV corporate 8.1. first file is a 594,790 KB IMG file. then theres a 1 Kb CCD file. then a 1 KB CUE file. next a 24,278 KB SUB file. they all have the same name(NAV corporate 8.1). then there four files named NAV corporate 8.1 disc 2. they are a 1 KB CCD file, 1 KB CUE file, 15,343 KB IMG file, and a 6,341 SUB file. what should i do to these files to install NAV corporate 8.1?

    thanks!

  2. Software & Hardware   -   #2
    Supernatural's Avatar Poster
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    New York
    Age
    34
    Posts
    1,123
    Burn or mount the cues. Install. Enjoy.

  3. Software & Hardware   -   #3
    Poster
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    875
    Originally posted by Supernatural@8 November 2003 - 04:50
    Burn or mount the cues. Install. Enjoy.
    what is burning and mounting cues? how do i do this?

  4. Software & Hardware   -   #4
    Download nero at www.ahead.com if you dont already have it and open up nero as express and the last option at the bottom says burn a image,you click on that and then find the CUE file and open it. Then click burn.
    <span style='color:blue'><span style='font-family:Arial'>Msi ms-6330
    Amd Athlon at 1ghz
    896mb Ram pc-133
    Seagate 80gb 7,200 rpm
    Nvidia Geforce MX 420
    21 inch screen
    MSI 52X32X52 CD-RW (cr52-m)
    SoundBlaster 5.1 mp3+
    Creative Labs 5.1 Speakers
    Xp Pro Sp1</span></span>

  5. Software & Hardware   -   #5
    Poster
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    875
    Originally posted by Triadcool@8 November 2003 - 06:03
    Download nero at www.ahead.com if you dont already have it and open up nero as express and the last option at the bottom says burn a image,you click on that and then find the CUE file and open it. Then click burn.
    i did all that but it told me to put in a black disc. i dont want it on a disc i want it on my hard drive.

  6. Software & Hardware   -   #6
    Originally posted by 3223+8 November 2003 - 15:46--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (3223 @ 8 November 2003 - 15:46)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Triadcool@8 November 2003 - 06:03
    Download nero at www.ahead.com if you dont already have it and open up nero as express and the last option at the bottom says burn a image,you click on that and then find the CUE file and open it. Then click burn.
    i did all that but it told me to put in a black disc. i dont want it on a disc i want it on my hard drive. [/b][/quote]
    you have to burn it onto a disk.you need it on a disk so that you can install of the disk.

  7. Software & Hardware   -   #7
    some advice 3223, buy a pack of good cd-rWs, like 5 or 3 i use em for just this kinda stuff, so if a game or if the file is fawked up i wont waste a good cd on em

  8. Software & Hardware   -   #8
    Supernatural's Avatar Poster
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    New York
    Age
    34
    Posts
    1,123
    Originally posted by 3223@8 November 2003 - 10:46
    ...i dont want it on a disc i want it on my hard drive.
    Use Nero&#39;s Image Drive. It emulates a CD-ROM on your hard drive. Use Nero to "Burn Image to Disk" then enable a virtual drive with Image Drive and "Mount Image" from whever you saved the image. Look in My Computer and there should a new drive.

  9. Software & Hardware   -   #9
    Poster
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    875
    Originally posted by Supernatural+8 November 2003 - 23:12--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Supernatural @ 8 November 2003 - 23:12)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-3223@8 November 2003 - 10:46
    ...i dont want it on a disc i want it on my hard drive.
    Use Nero&#39;s Image Drive. It emulates a CD-ROM on your hard drive. Use Nero to "Burn Image to Disk" then enable a virtual drive with Image Drive and "Mount Image" from whever you saved the image. Look in My Computer and there should a new drive. [/b][/quote]
    it still says insert a disk when i do that.

  10. Software & Hardware   -   #10
    Supernatural's Avatar Poster
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    New York
    Age
    34
    Posts
    1,123
    Choose "Image Recorder" instead of your CD burner when burning the image.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •