Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Create NZB.zip fails with zero byte file

  1. #1
    Poster
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Incontinentia
    Posts
    40
    Whenever I attempt to download a zipped nzb from FST I get a zero byte file.

    Tried with Chrome, Opera and Safari... all same result.

    No probem with uncompressed nzbs and I can download zips ok from other sites.

    It's no biggie for me but it would be better for our site if I could create zipped nzbs.

    Anyone help? TIA

  2. Everything Related to the Board   -   #2
    bijoy's Avatar secret lover BT Rep: +1
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    1,834
    Are you using any download acclerators or download managers?
    Teh n00b.

  3. Everything Related to the Board   -   #3
    Poster
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Incontinentia
    Posts
    40
    Quote Originally Posted by bijoy View Post
    Are you using any download acclerators or download managers?
    nah! plain ole browsers... 2 on Linux and 1 on OSX

    this has me stumped

  4. Everything Related to the Board   -   #4
    It's the same here. I think it was the same with the old site, also. (I don't use newsgroups, but have snatched a few NZBs for my experiments )
    "Come visit sometime, okay? We'll always be here for you. We... we all love you."

  5. Everything Related to the Board   -   #5
    The create zip function is broken -Confirmed - it returns a zero byte zip file
    Digital World...You can't handle the Digital World! What did your Mom buy you a PUTER for Christmas!
    http://usenetgeeks.com

  6. Everything Related to the Board   -   #6
    Cabalo's Avatar FileSharingTalker BT Rep: +24BT Rep +24BT Rep +24BT Rep +24BT Rep +24
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    European Union
    Age
    42
    Posts
    12,718
    Confirmed bug. Moved to the correct section.

  7. Everything Related to the Board   -   #7
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Yes it has been broken for a few months, I forgot to fix it.

    Quote Originally Posted by anon-sbi View Post
    It's the same here. I think it was the same with the old site, also. (I don't use newsgroups, but have snatched a few NZBs for my experiments )
    It worked as far as I know.
    Also it worked on the new site for a short time too, I have no idea what broke it though.
    Last edited by tesco; 01-11-2011 at 11:52 PM. Reason: Automerged Doublepost

  8. Everything Related to the Board   -   #8
    Quote Originally Posted by tesco View Post
    It worked as far as I know.
    I must be making stuff up, then. Thankfully I added "I think" at the beginning of that sentence.
    "Come visit sometime, okay? We'll always be here for you. We... we all love you."

  9. Everything Related to the Board   -   #9
    Rart's Avatar Hold The Line
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    4,004
    Quote Originally Posted by anon-sbi View Post
    but have snatched a few NZBs for my experiments

  10. Everything Related to the Board   -   #10
    Namely getting some releases with Unzbin just to check Usenet out, since I had never really tried it before joining this forum.

    Nice to see you around, by the way.
    "Come visit sometime, okay? We'll always be here for you. We... we all love you."

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •