Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 10 of 39

Thread: Bios Change

  1. #1
    Poster
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    132
    can sum1 plz help me flash my compaq bios to AWARD Bios. im going thru hell. either i find the flasher, then it dont support NT/XP. or i cant find my AWARD Bios ID.

    Chipset: VIA 8363, VIA KT133
    Northbridge: VT82C686A

    pretty much any version of AWARD bios will work for me, as long as it works.

    i checked, and my flash bios are not write protected.

    need more info just ask

  2. Software & Hardware   -   #2
    Poster
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Leeds - Yorkshire - UK
    Posts
    1,364
    Go here you will need your machines model number or post it will help others too.

    http://h18000.www1.hp.com/support/files/index.html

  3. Software & Hardware   -   #3
    Poster
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    132
    damn it, forget bout compaq, fuck it, consentrate on AWARD BIOS.

  4. Software & Hardware   -   #4
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    damn it, forget bout compaq, fuck it, consentrate on AWARD BIOS.
    When upgrading your BIOS you must use the right one for your specific motherboard, not just any AWARD BIOS.

    Why do you think you need a BIOS upgrade?

  5. Software & Hardware   -   #5
    Livy's Avatar Simpleton
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Scotland
    Posts
    3,052
    Originally posted by Weedy@8 November 2003 - 13:54
    can sum1 plz help me flash my compaq bios to AWARD Bios. im going thru hell. either i find the flasher, then it dont support NT/XP. or i cant find my AWARD Bios ID.

    Chipset: VIA 8363, VIA KT133
    Northbridge: VT82C686A

    pretty much any version of AWARD bios will work for me, as long as it works.

    i checked, and my flash bios are not write protected.

    need more info just ask
    thats why VB?

    damn it, forget bout compaq, fuck it, consentrate on AWARD BIOS.
    also that may be something to do with it to?

  6. Software & Hardware   -   #6
    Poster
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    132
    pretty much im trying to oc my duron to 1ghz. and compaq's "bios" dont give anything close to that.

  7. Software & Hardware   -   #7
    Livy's Avatar Simpleton
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Scotland
    Posts
    3,052
    maybe your board doesnt support that great a speed, what speed is your duron?

    edit: also, what computer model do you have, or motherboard?

  8. Software & Hardware   -   #8
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    can sum1 plz help me flash my compaq bios to AWARD Bios. im going thru hell. either i find the flasher, then it dont support NT/XP. or i cant find my AWARD Bios ID.

    Chipset: VIA 8363, VIA KT133
    Northbridge: VT82C686A

    pretty much any version of AWARD bios will work for me, as long as it works.

    i checked, and my flash bios are not write protected.

    need more info just ask
    @Livy, there's nothing I can see in here as to why he needs to update.

  9. Software & Hardware   -   #9
    Poster
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    132
    heh, yeh it can, with these bios, the max mobo can handle is 1100. my duron is 750. only 250mhz.. sum dude got it to 1250.. but as too unstable, so he turned it down to 1ghz and worked perfect.

  10. Software & Hardware   -   #10
    Poster
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    132
    i found a award flasher that works under NT/XP, if any1 could help out with the .bin that be perfect

Page 1 of 4 1234 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •