Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: can't get rid of virus

  1. #1
    MODERATION
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    19
    Basically I have a similar problem to this, too bad the reply was so useless.

    http://forums.majorgeeks.com/showthread.php?t=217049

    re-installing firefox didn't help, neither did malware bytes or a few others.Any suggestions?.

  2. Software & Hardware   -   #2
    Boot from a live CD and run a virus and malware scan from there.
    "Come visit sometime, okay? We'll always be here for you. We... we all love you."

  3. Software & Hardware   -   #3
    Poster
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    420
    If you have a router reset it.Not just turning it on and off but reset it. Malwarebytes and the rest will not find a router redirect.

  4. Software & Hardware   -   #4
    Frankthetank1's Avatar Über User BT Rep: +25BT Rep +25BT Rep +25BT Rep +25BT Rep +25
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Boston
    Age
    41
    Posts
    792
    dl Malwarebytes' Anti-Malware boot in safe mode
    Last edited by Frankthetank1; 03-16-2011 at 05:38 PM.
    “Just because you’re miserable doesn’t mean you can’t enjoy your life.”

    DO NOT RANDOMLY PM ME ASKING FOR INVITES!

  5. Software & Hardware   -   #5
    Expeto's Avatar current user title
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    487
    if you don't even bother to write your own problem, I won't bother to help neither
    ...

  6. Software & Hardware   -   #6
    MODERATION
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    19
    Quote Originally Posted by stan View Post
    If you have a router reset it.Not just turning it on and off but reset it. Malwarebytes and the rest will not find a router redirect.
    I don't have access to it.

    Quote Originally Posted by anon-sbi View Post
    Boot from a live CD and run a virus and malware scan from there.
    from what cd?.how?.

  7. Software & Hardware   -   #7
    Quote Originally Posted by roland View Post
    from what cd?.how?.
    Do you know what a live CD is? If not, google it. Otherwise use Hiren's and get a good portable antivirus you can use to scan your hard disks.
    "Come visit sometime, okay? We'll always be here for you. We... we all love you."

  8. Software & Hardware   -   #8
    MODERATION
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    19
    Quote Originally Posted by anon-sbi View Post
    Quote Originally Posted by roland View Post
    from what cd?.how?.
    Do you know what a live CD is? If not, google it. Otherwise use Hiren's and get a good portable antivirus you can use to scan your hard disks.
    I mean that I don't know how to scan from *unix disks.

  9. Software & Hardware   -   #9
    Hiren's Boot CD includes a live version of Windows XP.
    "Come visit sometime, okay? We'll always be here for you. We... we all love you."

  10. Software & Hardware   -   #10
    MODERATION
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    19
    I guess I'll try that.

    is there a way to block FF from opening multiple windows though, through options or add-ons, etc.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •