Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 10 of 31

Thread: Would This Improve Gaming Performance?

  1. #1
    im currently running an athlon 1ghz (old school athlon)
    512mb pc133 memory, and some no name motherboard
    nvidia geforce mx440 64mb agp.

    im going to get an asus a7n8x deluxe mobo
    athlon xp 2400
    512mb pc2700 ddr333 kingtson memory

    is that going to increase gaming performance by a lot? im j/w cuz im probably going to get those upgrades for christmas. am i going to need a new case/power supply combo? right now i have a 200watt psu, will i need a new one?
    Gaint Antispyware is the #1 greatest Spyware/Adware cleaner ever created, I recomend it to everybody, even if you don't think you need it.

  2. Software & Hardware   -   #2
    Keikan's Avatar ........
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Edmonton (Not Enfield)
    Age
    28
    Posts
    3,771
    you'll gain 1ghz of processer speed, your ram will be a little bit better, you graphic card will still suck, and you'll needa new psu
    Ohh noo!!! I make dribbles!!!

  3. Software & Hardware   -   #3
    bigdawgfoxx's Avatar Big Dawg
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Texas
    Age
    29
    Posts
    3,833
    Your gaming will be much better, however, you need a new graphics card.
    [SIZE=1]AMD 4200 X2 @ 2.65Ghz, ASRock 939-VSTA
    1.75GB PC3200, 2 X 160GB Seagate w/ 8MB Buffer
    HIS Radeon X800 Pro, Antec Super Lanboy Aluminum

  4. Software & Hardware   -   #4
    abu_has_the_power's Avatar I have cool stars
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    6,503
    Originally posted by bigdawgfoxx@10 November 2003 - 02:33
    Your gaming will be much better, however, you need a new graphics card.
    yea. wat u wanna do after u get all those upgrades is to sell ur current vd card to some little kid for $100 and buy urself at least a gfx 5200, or even a gfx 5600 or ati radeon 9200-9500. it'll be worth it.

  5. Software & Hardware   -   #5
    clocker's Avatar Shovel Ready
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    15,388
    Definately a new PSU.
    "I am the one who knocks."- Heisenberg

  6. Software & Hardware   -   #6
    save up and get a radeon 9600 pro or a geforce fx5600 or higher...don't go for the fx5200 nvidia, it's not very powerful
    <span style='font-size:14pt;line-height:100%'>BLAH</span>

    <span style='font-size:14pt;line-height:100%'>Wayne Rooney - A thug and a thief</span>

  7. Software & Hardware   -   #7
    _John_Lennon_'s Avatar Poster
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Strawberry Fields
    Posts
    1,177
    Originally posted by bigdawgfoxx@9 November 2003 - 21:33
    Your gaming will be much better, however, you need a new graphics card.
    Does the 64MB Card suck that much? I have the 128MB version, and it runs halo fine, and GTA Vice City fine, no complaints.

    But yeah, I would look into atleast a 300W Powersupply for the new setup.

    Also, make sure the stuff fits in you case, if you need a new case, you can probably get one for like 40&#036; with shipping, and a 300W Powersupply.

    I think a 300W is about 20 bucks, so its not that expensive.

  8. Software & Hardware   -   #8
    abu_has_the_power's Avatar I have cool stars
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    6,503
    Originally posted by _John_Lennon_+10 November 2003 - 02:44--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (_John_Lennon_ @ 10 November 2003 - 02:44)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-bigdawgfoxx@9 November 2003 - 21:33
    Your gaming will be much better, however, you need a new graphics card.
    Does the 64MB Card suck that much? I have the 128MB version, and it runs halo fine, and GTA Vice City fine, no complaints.

    But yeah, I would look into atleast a 300W Powersupply for the new setup.

    Also, make sure the stuff fits in you case, if you need a new case, you can probably get one for like 40&#036; with shipping, and a 300W Powersupply.

    I think a 300W is about 20 bucks, so its not that expensive. [/b][/quote]
    yea, but u can also get a 500 watt for &#036;20 at dealsonic.com. that&#39;s where i got mine. works perfectly. been using it for months now.

    here&#39;s the link:
    http://dealsonic.com/po50atxp4amd.html

    u might not need a 500 watt psu any time soon, but it&#39;s the same price. so i&#39;d go with the more powerful

  9. Software & Hardware   -   #9
    HALO PC MINIMUM SPECS
    PC with 733 MHz equivalent or higher processor
    128 MB of system RAM
    1.2 GB available hard disk space
    32MB T&L capable video card
    8x speed or faster CD-ROM drive
    Microsoft Windows 98SE/Me/XP/2000
    qouted from http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/3186830.stm

  10. Software & Hardware   -   #10
    Originally posted by abu_has_the_power@10 November 2003 - 02:47
    u might not need a 500 watt psu any time soon, but it&#39;s the same price. so i&#39;d go with the more powerful
    sounds a bit like overkill...plus a higher rated power suply may use more electricity, cause more noise and/or more heat...

    350 or 400W should be sufficient for any residential system
    <span style='font-size:14pt;line-height:100%'>BLAH</span>

    <span style='font-size:14pt;line-height:100%'>Wayne Rooney - A thug and a thief</span>

Page 1 of 4 1234 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •