Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Problem Setting 1280x1024

  1. #1
    my compaq monitor mv720 has a problem setting to 1280x1024 at 60Hertz refresh rate. when i set it to 1280x1024 the right edge of the screen is bent looking. when i set it to 1024x768 everything look fine again.... i'm using radeon 9500 with latest driver....windowsxp pro

    plz help

    i just recently updated my graphic card driver

  2. Software & Hardware   -   #2
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    Did you try the driver for your monitor?

    http://h20015.www2.hp.com/hub_search/taskP...=en&lc=en&cc=us

  3. Software & Hardware   -   #3
    abu_has_the_power's Avatar I have cool stars
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    6,503
    hey. maybe u can help me out vb. i got a NEC MultiSync FE700 17' CRT. and at 1280 x that #, the screen is like flat. no matter wat i do with the buttons, the screen is compressed and made into a rectangle. a little help here? it might be a hardware prob, like one of those bulb things went haywire, but if it isn't, i'd like to fix that.

  4. Software & Hardware   -   #4
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    Hey abu_has_the_power, does that problem only show up with the settings at 1280x1024?

    Do you mean that there is a black bar at the top and bottom?

  5. Software & Hardware   -   #5
    abu_has_the_power's Avatar I have cool stars
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    6,503
    Originally posted by Virtualbody1234@16 November 2003 - 01:15
    Hey abu_has_the_power, does that problem only show up with the settings at 1280x1024?

    Do you mean that there is a black bar at the top and bottom?
    yep. looks like a rectangle in the screen, with black on top and bottom. i do the 4 arrow screen adjustment, and it won't go up or down. not sure if it's hardware, or software.

  6. Software & Hardware   -   #6
    Originally posted by abu_has_the_power@16 November 2003 - 07:02
    hey. maybe u can help me out vb. i got a NEC MultiSync FE700 17' CRT. and at 1280 x that #, the screen is like flat. no matter wat i do with the buttons, the screen is compressed and made into a rectangle. a little help here? it might be a hardware prob, like one of those bulb things went haywire, but if it isn't, i'd like to fix that.
    YOU SUPPOSE TO MAKE A NEW TOPICCCC ....U SHOULDN'T ASK SOMETHING ELSE ON MY POST......GIVE ME SOME RESPECT!!

  7. Software & Hardware   -   #7
    abu_has_the_power's Avatar I have cool stars
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    6,503
    Originally posted by aznspikeys+16 November 2003 - 01:23--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (aznspikeys @ 16 November 2003 - 01:23)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-abu_has_the_power@16 November 2003 - 07:02
    hey. maybe u can help me out vb. i got a NEC MultiSync FE700 17&#39; CRT. and at 1280 x that #, the screen is like flat. no matter wat i do with the buttons, the screen is compressed and made into a rectangle. a little help here? it might be a hardware prob, like one of those bulb things went haywire, but if it isn&#39;t, i&#39;d like to fix that.
    YOU SUPPOSE TO MAKE A NEW TOPICCCC ....U SHOULDN&#39;T ASK SOMETHING ELSE ON MY POST......GIVE ME SOME RESPECT&#33;&#33; [/b][/quote]
    hey hey. chill man. i have almost the same prob as u. chill

  8. Software & Hardware   -   #8
    lynx's Avatar .
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Yorkshire, England
    Posts
    9,810
    In both cases, it could very well be a problem with the refresh rate. 60Hz is ok for flat panel monitors because they can&#39;t physically react that fast anyway, but it is not a good rate for CRT monitors.
    .
    Political correctness is based on the principle that it's possible to pick up a turd by the clean end.

  9. Software & Hardware   -   #9
    Poster
    Join Date
    Apr 2003
    Age
    36
    Posts
    3,357
    Originally posted by Virtualbody1234@16 November 2003 - 06:15
    Hey abu_has_the_power, does that problem only show up with the settings at 1280x1024?

    Do you mean that there is a black bar at the top and bottom?
    Don&#39;t mention the black bars.

  10. Software & Hardware   -   #10
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    Originally posted by callum+16 November 2003 - 07:42--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (callum &#064; 16 November 2003 - 07:42)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Virtualbody1234@16 November 2003 - 06:15
    Hey abu_has_the_power, does that problem only show up with the settings at 1280x1024?

    Do you mean that there is a black bar at the top and bottom?
    Don&#39;t mention the black bars. [/b][/quote]
    Sorry.




Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •