Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: What Am I Allowed To Put On Geocities

  1. #1
    TheDave's Avatar n00b
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    yorkshire, england
    Age
    31
    Posts
    6,982
    would i get my site taken off for putting links to klitesite.com or the soulseek or dc++ sites?

  2. Lounge   -   #2
    Aaron_T's Avatar A duck is watching.
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Newcastle Upon Tyne
    Age
    28
    Posts
    4,506
    yes i think you would be very careful when putting links on sites

    THE VOICE OF EXPIEREINECE
    Those who dont learn from the past are doomed to repeat It.

  3. Lounge   -   #3
    TheDave's Avatar n00b
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    yorkshire, england
    Age
    31
    Posts
    6,982
    hmmm. ok. so how far could i push my luck then?

  4. Lounge   -   #4
    Aaron_T's Avatar A duck is watching.
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Newcastle Upon Tyne
    Age
    28
    Posts
    4,506
    maybe you could give people passwords and say if you want great links register maybe or is that just dumb
    Those who dont learn from the past are doomed to repeat It.

  5. Lounge   -   #5
    Aaron_T's Avatar A duck is watching.
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Newcastle Upon Tyne
    Age
    28
    Posts
    4,506
    i dont think you would be fined for displaying kazaa stuff but your website may possibly be taken away from you or you could provide your email address and say IF YOU WANT GREAT LINKS TO GREAT SITES EMAIL ME AT you know what i mean
    Those who dont learn from the past are doomed to repeat It.

  6. Lounge   -   #6
    Benno's Avatar Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Birmingham
    Age
    32
    Posts
    2,305
    Does it matter?

    If they take your site of register a new one

    Edit: and I dont think that it should be a problem putting up links

    You Better Keep In Mind That I Can Read Between The Lines


    Never argue with an idiot, they drag you down to there level and beat you with experience!!

  7. Lounge   -   #7
    TheDave's Avatar n00b
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    yorkshire, england
    Age
    31
    Posts
    6,982
    im really lazy. i think ill just play it safe

  8. Lounge   -   #8
    Nah, no problem. Put whatever you want.
    <span style='color:black'> I am a part of all that I have met - Lord Tennyson</span>
    <span style='color:blue'>Try not to let your mind wander...it is too small and fragile to be out by itself</span>

  9. Lounge   -   #9
    Poster
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Boise, ID
    Posts
    179
    my geocities site got taken off cause it had porn on it
    AOL 9.0 Now with top speed sarcasm that is 5x funnier than normal
    dial up sarcasm complete with AOL instant stalker.

    AOL 9.0 with top speed and AOL instant stalker...more expensive than saffron but worth it&#33;

  10. Lounge   -   #10
    Mr. Blunt's Avatar n00b
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Central California
    Age
    28
    Posts
    1,200
    Originally posted by TheDave+17 November 2003 - 13:31--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (TheDave &#064; 17 November 2003 - 13:31)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> would i get my site taken off for putting links to klitesite.com or the soulseek or dc++ sites? [/b]

    How about reading Yahoo&#33; Geocities TOS & Guidelines?

    <!--QuoteBegin-justin_9733
    @17 November 2003 - 15:31
    my geocities site got taken off cause it had porn on it [/quote]
    No duh. You can&#39;t have porn on Geocities in the first place.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •