Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Ocing

  1. #1
    Poster
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Georgia
    Posts
    679
    ok people dont bash on me. i know there was a thread just like this a whie ago but it didnt tell much. i search google for "overclocking celeron" and other things a lot. all it tells me is information. it never tells me "how to". i know PCmark 2002 helps but is this the only way?
    now i dont plan on OCing a ton cuz i only have the factory fans in mine. could someone tell me if theres a way to get into my system to OC?

    U RNT LEET LIKE ME!!!!!!!!!11111111111111

  2. Software & Hardware   -   #2
    clocker's Avatar Shovel Ready
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    15,388
    The first thing you need to find out is IF you can OC at all.

    Reboot and enter BIOS.
    See what kind of options your board offers.
    What kind of board is it anyway?
    "I am the one who knocks."- Heisenberg

  3. Software & Hardware   -   #3
    Poster
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Georgia
    Posts
    679
    im not sure it says but i will look again. is BIOS "setup" (F10 or F11, not sure) on compaq PCs?

    U RNT LEET LIKE ME!!!!!!!!!11111111111111

  4. Software & Hardware   -   #4
    Poster
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    England
    Posts
    1,491
    i think its F10 on compaqs, it will probaly tell you when your pc starts up. i doubt these 'boxed' systems will overclock much, if not at all.

  5. Software & Hardware   -   #5
    Poster
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Georgia
    Posts
    679
    ok i did it yesterday and it didnt say much. what do i do now?

    edit:woah i saw the mods took clockers sig off.

    U RNT LEET LIKE ME!!!!!!!!!11111111111111

  6. Software & Hardware   -   #6
    Poster
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    England
    Posts
    1,491
    explain what you did yesterday. did you see a option anywhere to increase your fsb or system bus?

    you might also want to look at downloading 'aida32' which will tell you exactly how you system is and what parts you've got etc

    Edit: i think Clocker is just trying to be funny with his sig (although its very very very poor and he can.... oh wait this is clocker here... so he cant do better )

  7. Software & Hardware   -   #7
    Poster
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Georgia
    Posts
    679
    i can prolly find it on google but can you tell me the site of where it is?

    ps im on the schools comp so i cant download anything

    U RNT LEET LIKE ME!!!!!!!!!11111111111111

  8. Software & Hardware   -   #8
    Poster
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    England
    Posts
    1,491
    Aida32

    man, you still at school its 21:12 here! I've got so much coursework to do fro tomorrow to

  9. Software & Hardware   -   #9
    Poster
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Georgia
    Posts
    679
    ok bios doesnt tell me what mobo, would it be called something else other than motherboard?

    ps sorry for the late reply

    U RNT LEET LIKE ME!!!!!!!!!11111111111111

  10. Software & Hardware   -   #10
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    Given the apparent level of expertise and the fact that it's a Compaq, I recommend you don't try to overclock.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •