Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: Big Problem

  1. #1
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    London, UK
    Posts
    584
    I have 2 networked PC's on the same broadband connection. On the new computer, i can't use MSN Explorer, MSN Messenger, hotmail on Internet Explorer, or my dad's secure web server from his office. The internet connection is fine. On the old computer, everything works fine, I duplicated the settings of the old PC on the new PC, and it still doesn't work. Why is it?

  2. Software & Hardware   -   #2
    Poster
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    3,597
    Originally posted by browser@20 November 2003 - 12:34
    I have 2 networked PC's on the same broadband connection.
    How? A hub, or router, or connection sharing?

  3. Software & Hardware   -   #3
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    London, UK
    Posts
    584
    connection sharing with crossover cable.

  4. Software & Hardware   -   #4
    Poster
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    3,597
    This wouldn't be a windows 98 to windows XP connection would it?

  5. Software & Hardware   -   #5
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    London, UK
    Posts
    584
    nope. But u do realise I am not asking for network help, but on y hotmail doesn't work on my new PC? Or do u think it's becoz of the network?

  6. Software & Hardware   -   #6
    Poster
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    3,597
    I just wonder if you need to configure a manual proxy setting for IE in the networked PC because outlook express uses the same connection. Maybe the other stuff does too.

  7. Software & Hardware   -   #7
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    London, UK
    Posts
    584
    erm...how do u do that?

  8. Software & Hardware   -   #8
    Poster
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    3,597
    At the top of IE in tools I think. At the bottom of that dropdown menu anyway, it takes you to a configuration panel. Look for connection and change it from auto proxie to manual and see if the info from the other PC put in there will help. You might have to grab the host name and IP. I'm not sure with a shared connection. It depends how the connection is share I guess. Does it use DHCP or NAT from the first computer?

  9. Software & Hardware   -   #9
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    London, UK
    Posts
    584
    I'm not sure, i think DHCP, is there a way of checking? I don't think it can be this because even when internet sharing wasn't working on the other PC, hotmail didn't work.

  10. Software & Hardware   -   #10
    Are you using "Telewaset" by any chance??



Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •