Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: Ftp

  1. #1
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    London, UK
    Posts
    584
    I used Bullet FTP Server and the guide in the lounge but after i set it up, what do i tell others to do if they want to d/l it. Can they d/l it from internet explorer?

  2. Software & Hardware   -   #2
    Double Agent
    Join Date
    May 2003
    Posts
    3,603
    yes, but you have to tell ur friends ur ip address

    to make ur life easier go to www.no-ip.com or www.dyndns.org to register a dns name and a client to update ur ip when it changes

  3. Software & Hardware   -   #3
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    London, UK
    Posts
    584
    i got a no-ip host and i can log on to the ftp from my pc but others say they can't get in? What have i done wrong?

  4. Software & Hardware   -   #4
    Double Agent
    Join Date
    May 2003
    Posts
    3,603
    you are probably running a firewall or a router, remember to open port 21 for incoming traffic, if that's what you have ur ftp service running on...

  5. Software & Hardware   -   #5
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    London, UK
    Posts
    584
    it didn't work even without my firewall and u can't open ports on ZoneAlarm but i allow it full access rights. Any other ideas?

  6. Software & Hardware   -   #6
    Are you on dialup then download the other client he mentioned to update your ip.

    You can ofcourse go to your own ftp as the address is just localhost.

    Are you behind a router or some sort of network of univ./appts etc?
    <span style='color:black'> I am a part of all that I have met - Lord Tennyson</span>
    <span style='color:blue'>Try not to let your mind wander...it is too small and fragile to be out by itself</span>

  7. Software & Hardware   -   #7
    4play's Avatar knob jockey
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    London
    Age
    35
    Posts
    5,530
    you had the same problem with a http server didnt you browser.

    im guessing that it could be your isp trying to prevent you from running any kinda services.

    which machine are these services runnig on the gateway pc or the other.

  8. Software & Hardware   -   #8
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    London, UK
    Posts
    584
    yeah, i had trouble with Fireserv and Bullet FTP, they were both running on my new PC, which is directly connected to the internet. Why should my ISP stop me from running a server? can i ask them?

  9. Software & Hardware   -   #9
    Double Agent
    Join Date
    May 2003
    Posts
    3,603
    Originally posted by browser@24 November 2003 - 17:33
    yeah, i had trouble with Fireserv and Bullet FTP, they were both running on my new PC, which is directly connected to the internet. Why should my ISP stop me from running a server? can i ask them?
    ur likely to confirm their suspicion and they&#39;ll cut off ur service altogether

    read the eula, running servers of ANY kind is NOT allowed with most isps

  10. Software & Hardware   -   #10
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    London, UK
    Posts
    584
    really? why r they against it?

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •