Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: Problems With

  1. #1
    BigBank_Hank's Avatar Move It On Over
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Louisiana
    Age
    36
    Posts
    1,626
    Today when I went to open a file with my Windows Media Player it keeps saying that it has an error and needs to close. This happens whenever I try to open a video or audio file. I thought that I might have downloaded a corrupt file so I tried opening a file that was working and the same thing happened.


    Since there is no way that I saw to uninstall (that I saw) I went to Microsoft's website and re-downloaded the program to re-install and now I'm getting this little message
    I know that I have plenty of RAM 640 and I have an 80 gig HD so I have plenty of space.

    I also have tried using system restore and I restore the computer to yesterday when everything was working fine and that didn't work either. This just started today out of the blue. Any help would be greatly appreciated.

  2. Software & Hardware   -   #2
    muchspl2
    Guest
    wmp9 has drm, I suggest using winamp

  3. Software & Hardware   -   #3
    ZaZu's Avatar I know stuff ...
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    @Home
    Posts
    1,966
    Download the KLite Codec Pack use the included BS Player


    If you attack the establishment long enough and hard enough, they will make you a member of it.
    -- Art Buchwald --

  4. Software & Hardware   -   #4
    BigBank_Hank's Avatar Move It On Over
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Louisiana
    Age
    36
    Posts
    1,626
    I have the latest k-lite codec pack installed. I've got the BS player,Winamp and Vidoelan but I just enjoy the convince of Windows Media Player.

  5. Software & Hardware   -   #5
    BANNED
    Join Date
    May 2003
    Posts
    5,605
    try uninstall then delete the windows media folder from program files then install

  6. Software & Hardware   -   #6
    BigBank_Hank's Avatar Move It On Over
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Louisiana
    Age
    36
    Posts
    1,626
    I've tried that MM but I have the same result

  7. Software & Hardware   -   #7
    Originally posted by BigBank_Hank@26 November 2003 - 21:34
    I have the latest k-lite codec pack installed. I've got the BS player,Winamp and Vidoelan but I just enjoy the convince of Windows Media Player.
    Try Media Center 9.1. It has all the features of WMP and then some. MC 9.1

  8. Software & Hardware   -   #8
    BigBank_Hank's Avatar Move It On Over
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Louisiana
    Age
    36
    Posts
    1,626
    Everything is working now. I did an OS repair and fixed whatever the hell was wrong with this thing and it worked like a charm. Thanks to MM for the advice.

  9. Software & Hardware   -   #9
    iMartin's Avatar ♥Home Grown♥ BT Rep: +9BT Rep +9
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    BFE
    Posts
    1,912
    Simple fix, just get rid of that WMP 9 $#!t, and get WinAmp.



  10. Software & Hardware   -   #10
    bob_the_alien's Avatar Bob The Alien
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    London, Kentucky
    Age
    37
    Posts
    525
    Hey, Windows Media Player is Good.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    FOR ME TO POOP ON!!!!!
    "Where did he go, George, Where did he go?"


Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •