Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 9 of 9

Thread: D3d Bluez

  1. #1
    GCNaddict's Avatar Poster
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    riiiiight.
    Posts
    269
    you read the topic! im running dx9.0b is there a later version?

    games/demos crashed on:

    ut2003 on d3d (just fine on openGL)
    generals (can it be switched to GL?)
    vulcan demo

    ut2003 crash: crashes whenever ion cannon is fired onto the sniper tower in Phobos2

    generals crash: whenever chinese uses nuclear bomb

    vulcan demo, crashes 5:02 (min:sec) through the demo

    im running an asylum 5700ultra 128

    anyone else suffering from tis issue? on a different brand card?

    my 5600u didnt have this issue at all...

    (for those wondering, i exchanged the 5600u for the 5700u...)


    is there a solution? (drivers, upgrade dx, switch to GL) can i switch all my games to openGL?
    im soooo mad!

  2. Software & Hardware   -   #2
    racer II's Avatar Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    The Netherlands
    Age
    36
    Posts
    493
    Are you sure you removed all drivers before installing your new card?
    System:
    LANPARTY UT NF4 SLI-DR Expert
    AMD Athlon 64 X2 4200+
    Xfx 7900gt extreme
    2x Maxtor 250gb sata
    2x Maxtor 80gb (p)ata
    2x 512mb mem , dual channel
    Tagan 580w psu
    Coolermaster stacker case
    Zalman reserator 1

  3. Software & Hardware   -   #3
    GCNaddict's Avatar Poster
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    riiiiight.
    Posts
    269
    yes

  4. Software & Hardware   -   #4
    Poster
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    England
    Posts
    1,491
    'format c:' will solve all your problems....

  5. Software & Hardware   -   #5
    GCNaddict's Avatar Poster
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    riiiiight.
    Posts
    269
    Originally posted by Kunal@30 November 2003 - 21:49
    'format c:' will solve all your problems....
    formatting my HD will NOT solve my issue as my issue happens to be unknown at the moment. if it is a dx problem then i will have to wait until another build wont i!?!

    meanwwhile:

  6. Software & Hardware   -   #6
    Poster
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    England
    Posts
    1,491
    Originally posted by GCNaddict@30 November 2003 - 23:01
    formatting my HD will NOT solve my issue as my issue happens to be unknown at the moment. if it is a dx problem then i will have to wait until another build wont i!?!
    i was being serious there....

    hardware changes often cause software conflicts, which you could be having here (even if you did unistall the older ones)

    simply try moving your soundcard/ modem to a different pci slot and you will see what i mean....

  7. Software & Hardware   -   #7
    GCNaddict's Avatar Poster
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    riiiiight.
    Posts
    269
    Originally posted by Kunal+30 November 2003 - 22:06--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Kunal @ 30 November 2003 - 22:06)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-GCNaddict@30 November 2003 - 23:01
    formatting my HD will NOT solve my issue as my issue happens to be unknown at the moment. if it is a dx problem then i will have to wait until another build wont i&#33;?&#33;
    i was being serious there....

    hardware changes often cause software conflicts, which you could be having here (even if you did unistall the older ones)

    simply try moving your soundcard/ modem to a different pci slot and you will see what i mean.... [/b][/quote]
    integrated 5.1 surround + usb modem

    i dont think i can move any of them, unless u want me to change their irqs and watch my comp suck balls

    lets pretend that formatting my hdd is not an option (actually, its DEFINETLY NOT an option&#33

    u kno what? ill try it out on my win2k os, as it hasnt been updated with any drivers for any other cards, and it stll thinks my integrated video is in place...

    if i have the same issues, ill come back and tell you all its probly a dx9 bug

  8. Software & Hardware   -   #8
    Poster
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    England
    Posts
    1,491
    Originally posted by GCNaddict@30 November 2003 - 23:14
    u kno what? ill try it out on my win2k os, as it hasnt been updated with any drivers for any other cards, and it stll thinks my integrated video is in place...
    it still has some drivers in place so could still be some issues there

  9. Software & Hardware   -   #9
    racer II's Avatar Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    The Netherlands
    Age
    36
    Posts
    493
    If you realy want to be sure that all your old drivers are removed you can use driver cleaner. Use it at your own risk tho.
    I always use it when ati releases new drivers.

    http://www.driverheaven.net/cleaner/
    System:
    LANPARTY UT NF4 SLI-DR Expert
    AMD Athlon 64 X2 4200+
    Xfx 7900gt extreme
    2x Maxtor 250gb sata
    2x Maxtor 80gb (p)ata
    2x 512mb mem , dual channel
    Tagan 580w psu
    Coolermaster stacker case
    Zalman reserator 1

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •