Results 1 to 6 of 6

Thread: Avi Can't Play

  1. #1
    I have installed a lot of codec but still can't play the clips..

    any ideas?

  2. Movies & TV   -   #2
    Video LAN
    <span style='font-size:14pt;line-height:100%'>BLAH</span>

    <span style='font-size:14pt;line-height:100%'>Wayne Rooney - A thug and a thief</span>

  3. Movies & TV   -   #3
    zinc1's Avatar Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    Birmingham.England.UK
    Posts
    1,115
    If VideoLan doesn&#39;t work then I&#39;m afraid the files are Fake.
    Have you checked what codecs you require with G-Spot?

  4. Movies & TV   -   #4
    Monkeee's Avatar Post Whore
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    3,453
    wait you installed K-lite Codec pack right?

  5. Movies & TV   -   #5
    Originally posted by zinc1@1 December 2003 - 02:53
    If VideoLan doesn&#39;t work then I&#39;m afraid the files are Fake.
    not necessarily, i&#39;ve had avi files before which didn&#39;t play under video lan, but did with avipreviewc
    <span style='font-size:14pt;line-height:100%'>BLAH</span>

    <span style='font-size:14pt;line-height:100%'>Wayne Rooney - A thug and a thief</span>

  6. Movies & TV   -   #6
    After run it o g spot, then it appear in file info as a asf format but in video and audio was nothing.
    stream type is video/x-ms-asf.

    yup...i have installed that k-lite codec pack.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •