Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: Video Card

  1. #1
    Spicker's Avatar AKA jaigandhi5 BT Rep: +7BT Rep +7
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Canada
    Posts
    3,484
    hey is there anyway i can change the Vendor and the Device id so my computer thinks i have a higher video card?

    if there is a software plz tell me it would be very appreciated!

    My Blog
    I'm still here.

  2. Software & Hardware   -   #2
    unless you have a ati radeon 9500 hten no

  3. Software & Hardware   -   #3
    Spicker's Avatar AKA jaigandhi5 BT Rep: +7BT Rep +7
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Canada
    Posts
    3,484
    there has to be a waY.

    i guess i better go buy a new video card!

    My Blog
    I'm still here.

  4. Software & Hardware   -   #4
    Poster
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    1,012
    Originally posted by jaigandhi5@2 December 2003 - 09:05
    hey is there anyway i can change the Vendor and the Device id so my computer thinks i have a higher video card?

    if there is a software plz tell me it would be very appreciated!
    You can't alter that.

  5. Software & Hardware   -   #5
    clocker's Avatar Shovel Ready
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    15,388
    What would you be accomplishing by doing that?

    It's not nice to lie to your computer.
    "I am the one who knocks."- Heisenberg

  6. Software & Hardware   -   #6
    and beside , if there is a way, u think ppl would go and buy a 9800pro if they could lie to their comp and say that their cheap 9000 is a 9800 pro? come on people, lets review that word "common sense" we've been hearing about

  7. Software & Hardware   -   #7
    bigdawgfoxx's Avatar Big Dawg
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Texas
    Age
    29
    Posts
    3,833
    What the hell would the point of that be..maybe he thinks that your computer takes the name of the card and makes it perform that good.
    [SIZE=1]AMD 4200 X2 @ 2.65Ghz, ASRock 939-VSTA
    1.75GB PC3200, 2 X 160GB Seagate w/ 8MB Buffer
    HIS Radeon X800 Pro, Antec Super Lanboy Aluminum

  8. Software & Hardware   -   #8
    Spicker's Avatar AKA jaigandhi5 BT Rep: +7BT Rep +7
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Canada
    Posts
    3,484
    lol well i did find a program but it only does it for APPZ so u have to find the .exe file and then it makes the program think tht i have a GEFORCE TI4600 lol!
    (i use tht to play HALO) (no lag)

    but i wanted to change it so tht the whole computer thinks tht i have a really good video card so i can play NFS underground....i tried using the program for tht program but it doesnt work cause i think it has like dll file or sumthin which detects the video card but i dunt noe which one...

    my video card is capable of handling nfs underground but cause of the crappy company (SiS) it does not work.

    btw i have SiS 315 it is faster than Geforce 2
    my friend has GEFORCE 2 and he can play NFS underground no problem!

    it was worth a try askin u guys
    i guess i start askin my parents if they can buy me a 128mb GeForce Fx5200 or a ATI radeon 9200SE

    i can get em for like a 100$ CDN

    but i made a really n00by mistake by buying my 64mb SiS 315 couple of months ago only if i could sell it...for 50$CDN lol not on EBAY!

    EDIT: my crappy video card >>

    and i noe changing the Vendor ID and Device ID does NOT make the card performance better

    My Blog
    I'm still here.

  9. Software & Hardware   -   #9
    Poster
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Halifax,Nova Scotia Canada
    Posts
    476
    I can get a 9200SE for 80 bucks here in Halifax,Nova Scotia.Not sure what the shipping would be to where you are but it may be worth your while to get one here.
    Gigabyte GA7-VT600 P-L
    Athlon XP2500+ @ 3200+
    512mb OCZ DDR333 (2,3,3,7)
    Samsung SP8004h 80gig harddrive
    Radeon 9200 128 mb
    LG cdrw/dvd drive

  10. Software & Hardware   -   #10
    Spicker's Avatar AKA jaigandhi5 BT Rep: +7BT Rep +7
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Canada
    Posts
    3,484
    i live in TORONTO

    in summer i saw a GeForce Fx 5200 for like 70$ at Furtureshop
    but as i told my n00b mistake of buying the SiS 315 made my parents say "NO!"

    with the shipping and taxes it would prolly go till 100$

    EDIT: here are 2 stores near by my house

    www.factorydirect.ca << clearance store - may find REFURBISHED ITEMS&#33;
    www.canadacomputers.com

    both are very good and cheap stores

    My Blog
    I'm still here.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •