Results 1 to 6 of 6

Thread: Can't Open Klite K++ V2.42

  1. #1
    message: OpenProcess() Failed

    The problem happens when I try to open my KLite K++ V2.42
    System W2k,
    firewall:Zone Alarm 4.5..
    When I shut down the firewall, it works OK.
    How do I fix it ?
    Thanks
    :flame:

  2. File Sharing   -   #2
    Poster
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    England
    Posts
    1,491
    tell za to allow k-lite to access the 'net and also reinstall k-lite

  3. File Sharing   -   #3
    I recommend you get the version 2.4.3, it's better.

    And when you've installed it, you must permit your firewall to allow it to pass through.

  4. File Sharing   -   #4
    BANNED
    Join Date
    May 2003
    Posts
    5,605
    Originally posted by zorroar@2 December 2003 - 14:59
    message: OpenProcess() Failed

    The problem happens when I try to open my KLite K++ V2.42
    System W2k,
    firewall:Zone Alarm 4.5..
    When I shut down the firewall, it works OK.
    How do I fix it ?
    Thanks
    :flame:
    change the crapy za and get sygate

    also make sure your firewall allows kpp.exe and klrun.exe out

  5. File Sharing   -   #5
    Thanks, now its working properly.

  6. File Sharing   -   #6
    BANNED
    Join Date
    May 2003
    Posts
    5,605
    emm np but please post what worked so others can benefit please

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •