Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 4 of 4

Thread: After I Installed Kazaa Lite Codec Pack Messed Up?

  1. #1
    kazaaman's Avatar Proud Indian
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    490
    I installed kazaa lite codec pack and i put in full so i installed everything. i got Kazaa lite 2.20 so then i played a song in windows media player and it was only playin in 1 speaker and it had a little static like in radio station type. i think my sound card doesnt support some of the music options can u tell me HELPPP??


    THE SONGS WERE ALL CLEAR UNTIL I INSTALLED THE CODEC PACK. NO RIAA STATIC CRAP. ALL CLEAR.

  2. Music   -   #2
    muchspl2
    Guest
    I don't even think the klite has a mp3 codec, so I question your claim
    try it in winamp

  3. Music   -   #3
    Poster
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    This Cold World
    Posts
    450
    Maybe some dust got into your speakers or something trying cleaning them and out see if that helps. Trying do other things that involve sound like playing a game if you still have the problem it then might be something with your codecs.

  4. Music   -   #4
    kazaaman's Avatar Proud Indian
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    490
    Thanks guys. I think it was the matrix mixer for me because it was like switchin everything when i played mp3's. So i uninstalled that and everything is fine yay


    CHEERS

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •