Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 7 of 7

Thread: F*cking Codecs Pissing Me Off

  1. #1
    what do I put here? BT Rep: +10BT Rep +10
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Australia N.S.W
    Age
    36
    Posts
    11,790
    OK got this movie plays absolutely perfect with video lan

    now play it in avi preview it jumps like someone is shaking the camera up and down!!

    i encode it too mpgeg to burn and it is shaking in WMP yet it plays fine yet again with video lan this is a fucking pain in the ass unistalling codecs, been fucking around for ages and can't work it out and I refuse to watch this movie for 2 and a half hours on a PC!!

    so what hell is gong on???

    I know the movie must be fine because it plays fine in video lan as always problem is when its encoded or played on any other player its f*cked!!


    also its a xvid

  2. Movies & TV   -   #2
    i bet that before this thread is finished, somebody is going to come in, say "get the k-lite codec pack," and leave without even putting a moment's thought into solving your problem.

    have you tried enabling or disabling the video overlay? that might have some effect.

  3. Movies & TV   -   #3
    what do I put here? BT Rep: +10BT Rep +10
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Australia N.S.W
    Age
    36
    Posts
    11,790
    i worked out but thanks anyway

    Rocktron had a Xvid codec for me and its perfect now

    yes teh kazaa codec pack pretty much sux its buggy as hell

  4. Movies & TV   -   #4
    muchspl2
    Guest
    I wasn't going to help because you don't follow through :/
    look @ the kvcd threads, you just give up after not doing it right the first time, if I remember correctly you had the same problem with a movie skipping around

  5. Movies & TV   -   #5
    what do I put here? BT Rep: +10BT Rep +10
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Australia N.S.W
    Age
    36
    Posts
    11,790
    thsi wasnt skippign aroun dit was a codec problem and as for the kvcds they dont work i haev followed your guide 1 million times so im guessign its probably my DVD player that doesnt like them

  6. Movies & TV   -   #6
    I had that prob with a movie file. Solution? I just run it with VideoLAN like you did. It only ever happened for me with that one file so I figured it was a poor encode or f-ed download.

    VideoLAN made it all good tho.

  7. Movies & TV   -   #7
    BANNED
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Guatemala
    Posts
    4,097
    Originally posted by Adster@10 December 2003 - 19:42
    its probably my DVD player that doesnt like them
    or doesnt support em?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •