Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Whats The Smoothest Xvid Codec To Use?

  1. #1
    Ok got the Kill Bill DVD rip and heres the Problem Video Lan plays it perfect must be there codecs. which are good

    yet Avi Preview plays it with a slowish motion not as smooth as video lan, next problem is encoding with TMPGEnc it uses the crap XVID codecs not the good Video lan X Vid codecs

    any Suggestions??

  2. Movies & TV   -   #2
    muchspl2
    Guest


    put our tmpgenc like this for encodeing ignor any you DON't have, and nicks xvid is what I have, seems pretty stabel. google for it

  3. Movies & TV   -   #3
    BANNED
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Guatemala
    Posts
    4,097
    do you have latest k-lite codec pack?

    btw....none of the xvid codecs that avi preview uses is "crap"....have u tried playing in win media player?

  4. Movies & TV   -   #4
    Originally posted by muchspl2@14 December 2003 - 16:49


    put our tmpgenc like this for encodeing ignor any you DON't have, and nicks xvid is what I have, seems pretty stabel. google for it
    Ok got Nics codec yep it plays perfect now on avi preview!!

    but now on TMPGEnc no picture!!

    so whats your saying is I do what your screen shot shoes exactly like it???

    thanks for the help so far too

  5. Movies & TV   -   #5
    muchspl2
    Guest
    YES

  6. Movies & TV   -   #6
    BANNED
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    4,053
    Tri this codec mate alot faster than nics.With a decent player too.

    http://koepi.roeder.goe.net/xvid.shtml

  7. Movies & TV   -   #7
    muchspl2
    Guest
    both are good, I'll try koepi's I herd good things about it also

  8. Movies & TV   -   #8

  9. Movies & TV   -   #9
    OK now the next problem is Ive installed them codecs now no sound

  10. Movies & TV   -   #10
    BANNED
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    4,053
    Originally posted by Cloud.@14 December 2003 - 07:01
    OK now the next problem is Ive installed them codecs now no sound
    Nothing personnal to you mate..but this really gets on my nerves



    Ive installed them codecs now no sound
    Check you have the audio codecs installed like mp3,ac3 etc.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •