Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: Emule On Network

  1. #1
    Livy's Avatar Simpleton
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Scotland
    Posts
    3,052
    does anyone know anything that will help me get a high id on emule, i cant open up anyports as it isnt my connection, its my g/f flat and they share the cable connection with the landlord. is there any progs i can get to open up the network etc.

  2. File Sharing   -   #2
    kAb's Avatar Poster
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    2,656
    same. and their instructions aren't that great.

    i can connect to a few servers, but thats it.

    edit: and i dont know how to open ports

  3. File Sharing   -   #3
    Livy's Avatar Simpleton
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Scotland
    Posts
    3,052
    i know how to open ports, the thing is this isnt my connection so i cant do anything about it really, i have it setup perfect at my own house, i get a high id there

  4. File Sharing   -   #4
    sparsely's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    static hum
    Posts
    3,538
    ask the landlord to open/route ports?

    this post is guaranteed 100% parrot-free

  5. File Sharing   -   #5
    Livy's Avatar Simpleton
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Scotland
    Posts
    3,052
    Originally posted by Sparsely@15 December 2003 - 03:01
    ask the landlord to open/route ports?
    i was thinking about that, but i wasnt wantin to sound to cheeky or anything, since i would be stealin all his bandwidth, its only a 512k cable. and he runs a webserver on it too. and the fact i dont live here, its just so my g/f could get high connection and more sources.

  6. File Sharing   -   #6
    Well unless you open the ports your not going to get a high id.

  7. File Sharing   -   #7
    kAb's Avatar Poster
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    2,656
    how do you open the ports?

  8. File Sharing   -   #8
    Livy's Avatar Simpleton
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Scotland
    Posts
    3,052
    Originally posted by junkyardking@15 December 2003 - 04:36
    Well unless you open the ports your not going to get a high id.
    i know, but i thought there mighta been a way to tunnel through or something.


    if u check out the help file with emule its shows you how to open ports with some routers. but youd be better lookin at the manual for your router. or whatever you have?

  9. File Sharing   -   #9
    kAb's Avatar Poster
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    2,656
    Ok I figured it out.

    If you own a d-link router, they have EXCELLENT instructions on how to open which ports etc. for emule and bittorrent and other services.

    now i have a high id.. yay

  10. File Sharing   -   #10
    good luck using emule

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •