Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Doom 3

  1. #1
    my system


    1.5ghz
    512 ram
    9600 xt


    i have the alpha, but it's slow as hell!

    sometimes it says "cache overflow"

    is there a problem?

  2. Games   -   #2
    your specs might be a little to low....i have a 2.4gh 512 mb and a geforce 4 nvidia mx card and it works ok....but not perfect....the recommendec were i think like 2.0 gh....wait till it comes out

  3. Games   -   #3
    Originally posted by kms1357@15 December 2003 - 23:16
    your specs might be a little to low....i have a 2.4gh 512 mb and a geforce 4 nvidia mx card and it works ok....but not perfect....the recommendec were i think like 2.0 gh....wait till it comes out
    whoaa it run on a mx? he has a 9600xt....his cpu is a little slow but its a 9600xt

  4. Games   -   #4
    Poster BT Rep: +1
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    334
    its not the real game don't worry about it. When the game comes out the game should run fine on your pc.

  5. Games   -   #5
    Smith's Avatar Since 1989.. BT Rep: +1
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    in a plane, high as fuck
    Posts
    5,637
    mmm what settings r u running it on?

  6. Games   -   #6
    abu_has_the_power's Avatar I have cool stars
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    6,503
    rich lucky bastard, with his 9600xt. i have a regular. stop complaining

  7. Games   -   #7
    Originally posted by abu_has_the_power@16 December 2003 - 02:48
    rich lucky bastard, with his 9600xt. i have a regular. stop complaining
    lol i got my 9600xt last nite LOL!

    works perfect!

  8. Games   -   #8
    Poster
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Arizona
    Posts
    1,294
    your a homo if you judge how good a games gonna run on such a early release. the Min Requierments are 1 Ghz P4 or AMD Athlon. 256 MBs Ram and a GeForce 3 TI.

  9. Games   -   #9
    abu_has_the_power's Avatar I have cool stars
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    6,503
    Originally posted by Pitbul@15 December 2003 - 22:05
    your a homo if you judge how good a games gonna run on such a early release. the Min Requierments are 1 Ghz P4 or AMD Athlon. 256 MBs Ram and a GeForce 3 TI.
    where did u get the info from pitbul?

  10. Games   -   #10
    Lick My Lovepump
    Join Date
    May 2003
    Age
    15
    Posts
    2,698
    Doom 3 won't run well on many PCs, when it should, just because they are Xbox-ing it. Halo, (Xbox coversion) only ran with good settings on monster PCs (I mean with AA and AF enabled) and that was still jerky. Deus Ex 2 (Xbox conversion) was also very power hungry.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •