Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 6 of 6

Thread: Ok I Got My Modem Running With Windows Xp Now But-

  1. #1
    Poster
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    38
    but when i try to sign on to msn it kind of like freezes. I can still click on start and all move my mouse around even end running msn but when i try to open folders they don't pop up. It takes a few minutes and then everything i tried to open pops up and my computer starts to work fine. Everything works fine before i try to sign online but the moment i try to sign online it starts to act up. I even got a new modem to see if it was because of my old modem but even with my modem it still does the same thing. Anyone have any suggestions could i be needing more ram i only have 128 ram, but remember everything works fine untill i try to sign online.

  2. Software & Hardware   -   #2
    BANNED
    Join Date
    May 2003
    Posts
    5,605
    some people say 128 is fine with xp but msn recommends minimum of 256 for ram.

    i have 1 gig myself and would recommend 512 for xp. make sure your drives are up to date for your modem

  3. Software & Hardware   -   #3
    skelley521's Avatar puter ghost
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    824
    You are running XP right?
    Memory is a must!!
    XP runs fine on anything over 256MG of memory.
    Xp requires 256 and then you need memory for other applications.

  4. Software & Hardware   -   #4
    McrslV's Avatar Hammer Smashed Face
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    who me?
    Age
    45
    Posts
    1,650
    yea, what kind of modem you got? and then, get updated drivers for it. my brothers comp used to do a similar thing, when it was logging on, everything would freeze untill it completely logged on. his old comp was a celeron 400mhz with 128mb RAM. once it logged on, everything was fine. prolly cuz the comp speed was slow.

  5. Software & Hardware   -   #5
    Poster
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    38
    I just bought a new modem today. It's a Best Data 56k v.92/v.44.

  6. Software & Hardware   -   #6
    Poster
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    38
    i even noticed that everyone loads a lot slower if that helps in trying to solve this problem. I mean everything was fast and loading when i start but then it just gets slower and slower and slower. I want xp on my comp but it looks like i'll probably have to go back to 98

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •