Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 8 of 8

Thread: Force Browser To Remerber Password?

  1. #1
    how do u make mozilla firebird remember the password for something....like log on for bank accounts. im sick of typing it in ever time.

  2. Software & Hardware   -   #2
    Go to Tools, Options, Privacy, then press the + sign near where it says Passwords, then tick the box that says Remember Passwords.

  3. Software & Hardware   -   #3
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    North-east england UK
    Posts
    2,661
    Originally posted by raiserblade2003@18 December 2003 - 16:10
    like log on for bank accounts
    bad idea... if your computer gets a virus or someone hacks it, that information can get extracted and used

  4. Software & Hardware   -   #4
    BANNED
    Join Date
    May 2003
    Posts
    5,605
    lol that is very true not a good idea to have your browser remeber info, might as well just post it on the net

    i have herd of something called roboform with saves your passwords and it has a password itself, so in order to use a password and username you have to give it a password maybe you can look in to that, but i would not use that for my bank and credit card or any very important info either

  5. Software & Hardware   -   #5
    Poster
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    1,012
    Originally posted by raiserblade2003@19 December 2003 - 00:10
    how do u make mozilla firebird remember the password for something....like log on for bank accounts. im sick of typing it in ever time.
    That's too risky, if I were you, I wouldn't.

  6. Software & Hardware   -   #6
    uNz[i]'s Avatar Out of order
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    2,259
    Originally posted by MUSLEMAN@19 December 2003 - 04:19
    ...i have herd of something called roboform with saves your passwords and it has a password itself...
    I've used roboform. As far as I know, it only works with IE.

    I haven't been able to get it running with Firebird, and don't think it's possible.
    Hopefully, someone here will prove me wrong though.

    So all I do is keep my KL Board cookies in the Firebird cache. Then I don't have to keep signing in everytime I come back here.

  7. Software & Hardware   -   #7
    uNz[i]'s Avatar Out of order
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    2,259
    Ooops
    Looks like it was up to me to prove myself wrong

    I just found that it is possible to get AiRoboForm to work with Firebird.
    You need the AiRoboForm adapter plugin for Netscape/Mozilla.

    Note: the plugin will only work with Firebird 0.7 as of the time of this post.

    AiRoboForm download page
    Netscape/Mozilla/Firebird Adaptor Plugin

  8. Software & Hardware   -   #8
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    North-east england UK
    Posts
    2,661
    [i]Originally posted by uNz@21 December 2003 - 16:46
    Ooops
    Looks like it was up to me to prove myself wrong

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •