Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Http://www.chinkii.com

  1. #1
    Poster
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    2,034
    i go 2 http://www.chinkii.com and den click on upload ur pic then i click on misc then i browse and pick a pic then upload it i get that

    but wut i dont get is how do i post it in the forums

  2. Internet, Programming and Graphics   -   #2
    Out of The Ordinary
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    4,113
    The same way You did last time.
    December 14th....or have You forgot already?

    BOT

  3. Internet, Programming and Graphics   -   #3
    Poster
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    2,034
    Originally posted by [B][O][T]@21 December 2003 - 01:30
    The same way You did last time.
    December 14th....or have You forgot already?

    BOT
    i no that way press img then close all tags but after i upload it the image then how do i find out the url 4 the image

  4. Internet, Programming and Graphics   -   #4
    Spider_dude's Avatar cawk BT Rep: +4
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    under the sea
    Posts
    6,519
    it is the bit highlighted in blue under the image you have uploaded. copy it and then paste on board and close all tags.

  5. Internet, Programming and Graphics   -   #5
    Poster
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    2,034
    Originally posted by Spider_dude@21 December 2003 - 01:43
    it is the bit highlighted in blue under the image you have uploaded. copy it and then paste on board and close all tags.
    i dont c a bit highlighted in blue under the image

  6. Internet, Programming and Graphics   -   #6
    hehe, as i was uploading the paris hilton screeny i hit print screen on accident...

  7. Internet, Programming and Graphics   -   #7
    Spicker's Avatar AKA jaigandhi5 BT Rep: +7BT Rep +7
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Canada
    Posts
    3,484
    lol


    My Blog
    I'm still here.

  8. Internet, Programming and Graphics   -   #8
    Poster
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    2,034
    Originally posted by jaigandhi5@22 December 2003 - 17:11
    lol

    o ok thanx but y dont i never c that page and when i click on upload File it always say ERROR ON PAGE. when i do it wit IE

  9. Internet, Programming and Graphics   -   #9
    Poster
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    2,034
    and when i upload a file wit sbc yahoo browser it says this
    Active Server Pages error 'ASP 0113'

    Script timed out

    /uploads/upload.asp

    The maximum amount of time for a script to execute was exceeded. You can change this limit by specifying a new value for the property Server.ScriptTimeout or by changing the value in the IIS administration tools.

  10. Internet, Programming and Graphics   -   #10
    Snee's Avatar Error xɐʇuʎs BT Rep: +1
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    on something.
    Age
    38
    Posts
    22,677
    I can't upload stuff on chinkii any more, the upload button won't load, and there's no way to execute it.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •