Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Display Problem.

  1. #1
    Only in a Processor.
    Join Date
    Jun 2003
    Age
    31
    Posts
    393
    ok, I have a problem with either my video card, or my monitor. When I boot my comp. I get some draw over on my icons to my desktop.

    You can see it closer to the bottom of the image where my Warcraft III shortcut is.
    Usually is across my whole screen, but after a while it goes away. Any suggestions? I use Radeon 7500, and I have it fully updated. Thanks in advance.
    Only in a computer will I find happiness.

  2. Software & Hardware   -   #2
    Originally posted by [P
    [RO][CE][SS][OR],21 December 2003 - 23:45] ok, I have a problem with either my video card, or my monitor.  When I boot my comp. I get some draw over on my icons to my desktop.

    You can see it closer to the bottom of the image where my Warcraft III shortcut is.
    Usually is across my whole screen, but after a while it goes away.  Any suggestions?  I use Radeon 7500, and I have it fully updated.  Thanks in advance.
    hehe, what? i dont see anything wrong

    Edit: are you talking about htose 2 black border? ontop and on the bottom?

  3. Software & Hardware   -   #3
    Only in a Processor.
    Join Date
    Jun 2003
    Age
    31
    Posts
    393
    like, when ever I start my computer up, the graphics start to shit out, like something is wrong. Like, when I have move my mouse right, there would be like a trail to the right of my mouse moving where ever I moved it. Like the image was stretched across my whole screen. Same with all of my icons.

    edit:
    Edit: are you talking about htose 2 black border? ontop and on the bottom?
    No, that's not what I'm talking about.
    Only in a computer will I find happiness.

  4. Software & Hardware   -   #4
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    What are you talking about?

    I see nothing wrong with or around the 'Warcraft III' icon.

  5. Software & Hardware   -   #5
    BANNED
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Guatemala
    Posts
    4,097
    oh maybe you got a faulty monitor cable....

  6. Software & Hardware   -   #6
    bob_the_alien's Avatar Bob The Alien
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    London, Kentucky
    Age
    37
    Posts
    525
    Dude, I can't see anything wrong with the graphics in the picture, maybe you should take a screenshot of the system while moving the mouse around, so we can see that problem.

    But it might be that your monitor is just going bad, or have you Degaussed your monitor lately, I know sometimes I get a funky redish color on the bottom lefthand corner of my monitor but Degaussing does away with it. Only happens every few months though.

    Other than that though, I don't know, I see nothing at all wrong in the screenshot.
    "Where did he go, George, Where did he go?"


  7. Software & Hardware   -   #7
    Poster
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    1,012
    Originally posted by DWk@22 December 2003 - 11:01
    oh maybe you got a faulty monitor cable....
    Feliz Navidad. Happy Holidays!

  8. Software & Hardware   -   #8
    BANNED
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Guatemala
    Posts
    4,097
    thx the same to u

  9. Software & Hardware   -   #9
    muchspl2
    Guest
    can't see shit, captain.

  10. Software & Hardware   -   #10
    RGX's Avatar Unstoppable
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    3,072

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •