Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Thread: Enter The Matrix

  1. #1
    Guyver's Avatar FORUM STONER
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    I AM CANADIAN!
    Age
    29
    Posts
    3,008
    hi i bought enter the matrix, and i installed it, and when i go into the config theres no resolutions and when i click play all i get is this spinning disk thing as a mouse thing, does anyone know whats wrong?plz help


    thnx, guyver

    Smith is a bag of douche,FACT.

  2. Games   -   #2
    Poster
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    205
    What video card do you have?

  3. Games   -   #3
    Guyver's Avatar FORUM STONER
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    I AM CANADIAN!
    Age
    29
    Posts
    3,008
    y is there no resolutions/>
    ?

    Smith is a bag of douche,FACT.

  4. Games   -   #4
    theres not any because the game doesnt support your card

  5. Games   -   #5
    Guyver's Avatar FORUM STONER
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    I AM CANADIAN!
    Age
    29
    Posts
    3,008
    fuck...

    Smith is a bag of douche,FACT.

  6. Games   -   #6
    BANNED
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Guatemala
    Posts
    4,097
    Originally posted by Stonecoldfreak1@27 December 2003 - 16:30
    theres not any because the game doesnt support your card
    u mean the other way around?

  7. Games   -   #7
    so umm there are resolutions and it does support his card? so whys the post here? why are we here? ah screw it

  8. Games   -   #8
    Lick My Lovepump
    Join Date
    May 2003
    Age
    15
    Posts
    2,698
    You sure you look properly?

    If I remember rightly EtM is a bitch to configure.

  9. Games   -   #9
    BANNED
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Guatemala
    Posts
    4,097
    actually ETM is a NO-CONFIG game....

    no need to do so, unless its controls....

  10. Games   -   #10
    Lick My Lovepump
    Join Date
    May 2003
    Age
    15
    Posts
    2,698
    I remember being able to set resolutions, but I got the patch with the game. I think that might be it. Download the latest patch (if you bought the game you won't even need a crack ).

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •