Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Jumper Settings On New Ide Hard Drive

  1. #1
    i am adding a extra hard drive and i want it set as a slave but i dunno how to set the jumpers so it will read as the slave as i already hav my old hard drive wiv win xp on it.

    thnx

    :helpsmile:


  2. Software & Hardware   -   #2
    Lick My Lovepump
    Join Date
    May 2003
    Age
    15
    Posts
    2,698
    There should be some sort of documentation or indication on the actual harddrive.

    It differs from company to company and from model to model.

  3. Software & Hardware   -   #3
    well a m8 gave me this hard drive and he gave it to me how it is. no documents or anything. its a maxtor or something like that.


  4. Software & Hardware   -   #4
    Lick My Lovepump
    Join Date
    May 2003
    Age
    15
    Posts
    2,698
    I've no idea then.

    You know what size it is? Try the model number (should be on the HDD) on Maxtor's site.

  5. Software & Hardware   -   #5
    yeah if i unplug my pc again i can look at the modle number and shit and he thinks its either a 25 a 35 or a 40 gb. but there is no unirvsal way it had 8 pins on it and 2 little jumpers.


  6. Software & Hardware   -   #6
    bigdawgfoxx's Avatar Big Dawg
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Texas
    Age
    29
    Posts
    3,833
    Just search for the model number on google and im sure you will find some sort of manual.
    [SIZE=1]AMD 4200 X2 @ 2.65Ghz, ASRock 939-VSTA
    1.75GB PC3200, 2 X 160GB Seagate w/ 8MB Buffer
    HIS Radeon X800 Pro, Antec Super Lanboy Aluminum

  7. Software & Hardware   -   #7
    Poster
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    fucking smurfland y'idjit
    Posts
    760
    Originally posted by peerzyboy@1 January 2004 - 19:02
    yeah if i unplug my pc again i can look at the modle number and shit and he thinks its either a 25 a 35 or a 40 gb. but there is no unirvsal way it had 8 pins on it and 2 little jumpers.
    FCOL, open the case and have a bloody look, then.
    You are going to need to know the make and model; there is no way around that.
    if your font size is this small i'll add you to my ignore list because you're wasting my time, OK?

  8. Software & Hardware   -   #8
    done it.

    i got the make and modle but just mucked around with the jumpers and it worked.

    Yay


  9. Software & Hardware   -   #9
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    So what did you do set as master, slave cls? what?







    \


    Sorry but it helps other people when you explain what you've done

  10. Software & Hardware   -   #10
    Robert00000's Avatar Interweb Fantasist BT Rep: +1
    Join Date
    Dec 2003
    Age
    14
    Posts
    1,518
    On most modern hard drives there's some marking to show where the pins should go. Have a look to see if there are letters M, S and CS on the drive.
    Robert00000

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •