Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 10 of 10

Thread: Windows Xp Grrrrrrrrr

  1. #1


    I have my mom's Windows Xp Upgrade Disk...

    It's Windows XP Home Edition Upgrade with SP1, Version 2002.

    I lost the serial and box.

    I looked everywhere online and can't find one that will work!

    Anyone have luck?

  2. Software & Hardware   -   #2
    Keikan's Avatar ........
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Edmonton (Not Enfield)
    Age
    28
    Posts
    3,771
    Download Lamsey's XP pro coorperate

    Since you need to activate XP Home, keygens aren't gonna work
    Ohh noo!!! I make dribbles!!!

  3. Software & Hardware   -   #3
    I HAVE THE DISK why download

  4. Software & Hardware   -   #4
    Regular Member BT Rep: +5
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    935
    he said:

    you need to activate XP Home


    with xp pro corporate edition you dont need to activate

  5. Software & Hardware   -   #5
    BANNED
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Guatemala
    Posts
    4,097
    yea thats not the bad news though.... the problem is that the disk is an UPGRADE disk, not a full disk. So my best recommendation would be to get another cd

    preferably pro (or pro corp) version

  6. Software & Hardware   -   #6
    Poster
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    fucking smurfland y'idjit
    Posts
    760
    Originally posted by DWk@2 January 2004 - 14:02
    preferably pro (or pro corp) version
    AFAIK the only difference between 'Pro' and 'Pro Corp' versions is the volume license key.
    if your font size is this small i'll add you to my ignore list because you're wasting my time, OK?

  7. Software & Hardware   -   #7
    BANNED
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Guatemala
    Posts
    4,097
    Originally posted by Smurfette+2 January 2004 - 11:15--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Smurfette @ 2 January 2004 - 11:15)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-DWk@2 January 2004 - 14:02
    preferably pro (or pro corp) version
    AFAIK the only difference between &#39;Pro&#39; and &#39;Pro Corp&#39; versions is the volume license key. [/b][/quote]
    yea..... all these ppl talk about the corp version you dont have to activate and stuff.... my version isnt corp and i never had to activate it

  8. Software & Hardware   -   #8
    Spicker's Avatar AKA jaigandhi5 BT Rep: +7BT Rep +7
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Canada
    Posts
    3,484
    Originally posted by DWk+2 January 2004 - 19:53--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (DWk @ 2 January 2004 - 19:53)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
    Originally posted by Smurfette@2 January 2004 - 11:15
    <!--QuoteBegin-DWk
    @2 January 2004 - 14:02
    preferably pro (or pro corp) version

    AFAIK the only difference between &#39;Pro&#39; and &#39;Pro Corp&#39; versions is the volume license key.
    yea..... all these ppl talk about the corp version you dont have to activate and stuff.... my version isnt corp and i never had to activate it [/b][/quote]
    fuk im stuck with home edition OEM cuz i formatted using a PRO and this disk dint WORK&#33;

    now i need to activate it&#33;&#33;&#33;

    i had to format like 3 times with 3 CDS&#33; : @Lol


    My Blog
    I'm still here.

  9. Software & Hardware   -   #9
    SciManAl's Avatar Hardware guy
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Wichita Kansas
    Posts
    899
    fuk im stuck with home edition OEM cuz i formatted using a PRO and this disk dint WORK&#33;

    now i need to activate it&#33;&#33;&#33;

    i had to format like 3 times with 3 CDS&#33; : @Lol

    &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;
    Ya know in the future you can simply use linux to format... tsk tsk tsk... one time WILL work...

  10. Software & Hardware   -   #10
    Spicker's Avatar AKA jaigandhi5 BT Rep: +7BT Rep +7
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Canada
    Posts
    3,484
    Originally posted by SciManAl@2 January 2004 - 20:20
    fuk im stuck with home edition OEM cuz i formatted using a PRO and this disk dint WORK&#33;

    now i need to activate it&#33;&#33;&#33;

    i had to format like 3 times with 3 CDS&#33; : @Lol

    * * * *
    Ya know in the future you can simply use linux to format... tsk tsk tsk... one time WILL work...
    too late now.... wt shud i do now...

    i hav to activate this CRAP

    My Blog
    I'm still here.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •