Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 62 12341151 ... LastLast
Results 1 to 10 of 612

Thread: K-Lite v2.6

  1. #1
    Filesharinghelp.com
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    760
    K- Lite v2.6 RC14b Now Avalible

    See Our Forum For Download Links

    Changes In RC14b
    * Updated Khancer
    > Change Log
    - Added 'preview with' function
    - Added GUI to add/edit/remove tools
    - Minor Fixes
    * Updated QuickKaz
    * Added AVI Preview To "Preview With" Menu
    * Removed Uneeded Keys
    * Fixed ASM Registry Keys
    * Fixed Bug Where Registry Keys Werent Uninstalled
    * Fixed HOSTS Problem
    * Fixed Grammer In Setup
    * Fixed Version Number
    * Fixed Positioning On ASM Window
    * Compiled With Latest Inno Setup
    * Improved Compression
    * Minor Fixes

  2. File Sharing   -   #2
    isamma's Avatar THE OLDEST USER
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    PALESTINE
    Age
    43
    Posts
    655
    ok lite
    thank u

    i'll try it B)

    and even post it in my site
    THE BEST WAY TO LIVE IS TO LIVE FREE
    *** FREE PALESTINE ***
    http://www.alhares.org/

  3. File Sharing   -   #3
    "Updated Ktoobar" -> any news in the autosearchmore domain ?

  4. File Sharing   -   #4
    Retired
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    14,058
    why change the name?

  5. File Sharing   -   #5
    isamma's Avatar THE OLDEST USER
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    PALESTINE
    Age
    43
    Posts
    655
    you need to Modify GKToolbar.ini
    since the config is misslinked
    see my web page link B)

    download GkTOOLBAR.rar and extract to installatin directory B)
    THE BEST WAY TO LIVE IS TO LIVE FREE
    *** FREE PALESTINE ***
    http://www.alhares.org/

  6. File Sharing   -   #6
    Bugs:

    Installed "Godlyk" with the install KMD option. (Question: I presume you have to have some KMD files otherwise the program won't work. Is that correct?)

    Now I have two icons in my quick launch toolbar; 1 for "Godlyk" and 1 for "KMD"

    When I double click on th "Godlyk" icon I get "Run time Error '339' Component 'MSWINSCK.OCX' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid"

    I did a search for this file on my computer and it does not exist. Why does this not get installed with the rest of the install?

    When I double click on the "KMD" icon I get "Error Loading dll"

    Rebooting doesn't change either error. (Operating system: XP Pro SP1)

    I'm going back to K++ 2.4.3 for now (I uninstalled it before I tried to install "Godlyk".)

    BTW: What the %$#@^&*'s is up with this new name

  7. File Sharing   -   #7
    isamma's Avatar THE OLDEST USER
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    PALESTINE
    Age
    43
    Posts
    655
    Originally posted by xor@5 January 2004 - 23:41
    Bugs:

    Installed "Godlyk" with the install KMD option.* (Question:* I presume you have to have some KMD files otherwise the program won't work.* Is that correct?)

    Now I have two icons in my quick launch toolbar; 1 for "Godlyk" and 1 for "KMD"

    When I double click on th "Godlyk" icon I get "Run time Error '339'* Component 'MSWINSCK.OCX' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid"*

    I did a search for this file on my computer and it does not exist.* Why does this not get installed with the rest of the install?

    When I double click on the "KMD" icon I get "Error Loading dll"*

    Rebooting doesn't change either error.* (Operating system: XP Pro SP1)

    I'm going back to K++ 2.4.3 for now (I uninstalled it before I tried to install "Godlyk".)

    BTW:* What the %$#@^&*'s is up with this new name
    u can get your clean kazaa from the rc 7 of klchat by copying it and then uninstall the klchat build

    after that you need to install the new rc8 withput installing kmd

    after completing the installation copy the kazaa.exe to installation folder

    and that is it

    for the moment you need to get the new GKToolbar from my site B)


    i hope that i'v been helpful B)
    THE BEST WAY TO LIVE IS TO LIVE FREE
    *** FREE PALESTINE ***
    http://www.alhares.org/

  8. File Sharing   -   #8
    Poster
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    52
    there is not a start page for me.. is that normal? its all white...

    and when i click on web and search i get a script error.. is that normal as well?

  9. File Sharing   -   #9
    isamma's Avatar THE OLDEST USER
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    PALESTINE
    Age
    43
    Posts
    655
    Originally posted by Dale@6 January 2004 - 00:41
    there is not a start page for me.. is that normal? its all white...

    and when i click on web and search i get a script error.. is that normal as well?
    the same here
    i thing it has no inflounce onthe program B)
    but lite needs to chang this naging home


    ps:for all of you can find the link to the new version with kazaa.exe inclouded in my page
    THE BEST WAY TO LIVE IS TO LIVE FREE
    *** FREE PALESTINE ***
    http://www.alhares.org/

  10. File Sharing   -   #10
    Poster
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    52
    just wondering.. no big problem.. but i wanted to know if that was an issue or it was my computer screwing up.. thats all

Page 1 of 62 12341151 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •