Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 10 of 10

Thread: How Should I Configure My Halo Video?

  1. #1
    Monkeee's Avatar Post Whore
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    3,453


    there that might help!

    How Should i Configure it Too?

    SPECS

    AMD Athalon XP 1.66
    512 RAm
    Nvidia G-Force Fx 5200 128 Megabytes

    -----------------------------------------------------
    Whatever i configure it gets laggy

  2. Games   -   #2

  3. Games   -   #3
    Monkeee's Avatar Post Whore
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    3,453
    Originally posted by TheFilePirater@7 January 2004 - 06:05
    red x
    wha :helpsmile:

  4. Games   -   #4
    cpt_azad's Avatar Colonel
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Surrey, BC
    Posts
    6,741
    try uploading the picture to another server with more bandwidth or something

    Jeff Loomis: He's so good, he doesn't need to be dead to have a tribute.

  5. Games   -   #5
    Monkeee's Avatar Post Whore
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    3,453
    Originally posted by cpt_azad@7 January 2004 - 06:46
    try uploading the picture to another server with more bandwidth or something 
    actually u dont even need the picture its just a picture of halo cover.....

    EDIT:changed it to the video configuration Screen

  6. Games   -   #6
    Poster
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Arizona
    Posts
    1,294
    Originally posted by Monkeee@6 January 2004 - 23:03


    there that might help!

    How Should i Configure it Too?

    SPECS

    AMD Athalon XP 1.66
    512 RAm
    Nvidia G-Force Fx 5200 128 Megabytes

    -----------------------------------------------------
    Whatever i configure it gets laggy
    turn specular, shadow, and particles off, then switch Texture to low, god are their people really this retarded?

  7. Games   -   #7
    Monkeee's Avatar Post Whore
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    3,453
    Originally posted by Pitbul+7 January 2004 - 07:37--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Pitbul @ 7 January 2004 - 07:37)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Monkeee@6 January 2004 - 23:03


    there that might help&#33;

    How Should i Configure it Too?

    SPECS

    AMD Athalon XP 1.66
    512 RAm
    Nvidia G-Force Fx 5200 128 Megabytes

    -----------------------------------------------------
    Whatever i configure it gets laggy&nbsp;
    turn specular, shadow, and particles off, then switch Texture to low, god are their people really this retarded? [/b][/quote]
    OK I WANT SOME GRAPHICS U FAGGOT

  8. Games   -   #8
    Poster
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    1,042
    Originally posted by Monkeee+7 January 2004 - 07:39--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Monkeee &#064; 7 January 2004 - 07:39)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
    Originally posted by Pitbul@7 January 2004 - 07:37
    <!--QuoteBegin-Monkeee
    @6 January 2004 - 23:03


    there that might help&#33;

    How Should i Configure it Too?

    SPECS

    AMD Athalon XP 1.66
    512 RAm
    Nvidia G-Force Fx 5200 128 Megabytes

    -----------------------------------------------------
    Whatever i configure it gets laggy*

    turn specular, shadow, and particles off, then switch Texture to low, god are their people really this retarded?
    OK I WANT SOME GRAPHICS U FAGGOT [/b][/quote]
    uhhh what you want w/ a 5200????

    and beside you have the card...you have the game.....am i missing something? or couldnt you have test and check to see which work best?

    god are their people really this retarded
    i guess so...i mean, the need ppls help to set their detail level?

  9. Games   -   #9
    Monkeee's Avatar Post Whore
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    3,453
    Originally posted by Mr. Elmo@7 January 2004 - 07:57
    couldnt you have test and check to see which work best?
    no


    ahhh just fuck it i dont get why you guys cant just help me simple and straight but whatever.... seems like Pitbul was the closest to helping me

  10. Games   -   #10
    Poster
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    1,042
    Originally posted by Monkeee+7 January 2004 - 08:00--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Monkeee @ 7 January 2004 - 08:00)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Mr. Elmo@7 January 2004 - 07:57
    couldnt you have test and check to see which work best?
    no


    ahhh just fuck it i dont get why you guys cant just help me simple and straight but whatever.... seems like Pitbul was the closest to helping me [/b][/quote]
    maybe we just dont see why you need help w/ this


    and what do you mean by "no"??? what, are you too lazy to test out the setting you need us to tell you what work best?

    oh and btw, do what pitpul says becuz the 5200 prob wont do well in halo at low setting cuz it uses the 2.0 shader....change it if you want better performanc

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •