Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 6 of 6

Thread: Sound Card

  1. #1
    i my dell 4600, i reformatted and now the sound card doesn't work. i went to system then hardware and everthing seem to be working. i tried to install them anyways and it still don't work?
    what could it be?
    thanks

  2. Software & Hardware   -   #2
    maybe u should try to install newer drivers?

  3. Software & Hardware   -   #3
    right click on my computer and go to properties,t hen go to hardware, device manager and see if there are any things with question marks or red "X"s on them, if so then you probably just need drivers

    Kai
    Q6600 @ 3.42Ghz | Gigabyte EP35-DS3R | EVGA 8800GT 721/1802/2006 w/ Accelero S1 | 4gb Crucial DDR2 @ 760mhz | 750gb Hitachi 7k1000 | Corsair 520HX | 2 x Samsung SyncMaster T240 24" | Windows 7 Ultimate

  4. Software & Hardware   -   #4
    yeah thats what i did through control panel, system, device drives don't work

  5. Software & Hardware   -   #5
    Smith's Avatar Since 1989.. BT Rep: +1
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    in a plane, high as fuck
    Posts
    5,637
    drivers!!!!

  6. Software & Hardware   -   #6
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    http://www.zhangduo.com/udi.html
    Try this should help.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •