Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 10 of 10

Thread: Chassis Fan

  1. #1
    Hello, I was just in my hardware doctor program and it said my Chasis fan was turned off, how would i go about turning it back on?
    and when i look in the side window of my case, all the fans do seem to be on...

    EDIT also are these temps alright, or should i make some adjustments?
    Q6600 @ 3.42Ghz | Gigabyte EP35-DS3R | EVGA 8800GT 721/1802/2006 w/ Accelero S1 | 4gb Crucial DDR2 @ 760mhz | 750gb Hitachi 7k1000 | Corsair 520HX | 2 x Samsung SyncMaster T240 24" | Windows 7 Ultimate

  2. Software & Hardware   -   #2
    Poster
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    132
    glitch?

  3. Software & Hardware   -   #3
    Anyone else?? lol
    Q6600 @ 3.42Ghz | Gigabyte EP35-DS3R | EVGA 8800GT 721/1802/2006 w/ Accelero S1 | 4gb Crucial DDR2 @ 760mhz | 750gb Hitachi 7k1000 | Corsair 520HX | 2 x Samsung SyncMaster T240 24" | Windows 7 Ultimate

  4. Software & Hardware   -   #4
    Livy's Avatar Simpleton
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Scotland
    Posts
    3,052
    is it plugged into the mobo header for the case fan, or is it plugged into the molex connectors, or it may just siply nto have a rpm sensor.

  5. Software & Hardware   -   #5
    I have 2 case fans, one on the side and one on the back, which is the one I think they are talking about. The one on the back is connected directly into the motherboard into the case fan header.
    And i know it does have an RPM sensor, as it was on before
    Q6600 @ 3.42Ghz | Gigabyte EP35-DS3R | EVGA 8800GT 721/1802/2006 w/ Accelero S1 | 4gb Crucial DDR2 @ 760mhz | 750gb Hitachi 7k1000 | Corsair 520HX | 2 x Samsung SyncMaster T240 24" | Windows 7 Ultimate

  6. Software & Hardware   -   #6
    Livy's Avatar Simpleton
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Scotland
    Posts
    3,052
    aw rite, maybe the sensor has just given up, or lose wiring or something.

  7. Software & Hardware   -   #7
    shouldnt be the sensor as its only about a week old
    but you think its nothin to worry about?
    Q6600 @ 3.42Ghz | Gigabyte EP35-DS3R | EVGA 8800GT 721/1802/2006 w/ Accelero S1 | 4gb Crucial DDR2 @ 760mhz | 750gb Hitachi 7k1000 | Corsair 520HX | 2 x Samsung SyncMaster T240 24" | Windows 7 Ultimate

  8. Software & Hardware   -   #8
    Livy's Avatar Simpleton
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Scotland
    Posts
    3,052
    as long as the fan is running probably nothing to worry about, infact even if it wasnt running, still nothing to worry about as your temps are pretty low.

  9. Software & Hardware   -   #9
    okay, so my temps are good, judging by those temps, how much more do you think i can OC my processor? its a 2500 barton, only OCed to 2027 right now, fromt he original 1833. how much more you think i could put it up?
    Q6600 @ 3.42Ghz | Gigabyte EP35-DS3R | EVGA 8800GT 721/1802/2006 w/ Accelero S1 | 4gb Crucial DDR2 @ 760mhz | 750gb Hitachi 7k1000 | Corsair 520HX | 2 x Samsung SyncMaster T240 24" | Windows 7 Ultimate

  10. Software & Hardware   -   #10
    Livy's Avatar Simpleton
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Scotland
    Posts
    3,052
    not to sure, but check your load temps by using folding at home, https://filesharingtalk.com/index.php?showtopic=89648 run it for a while see what your temps go up to, i beleive u want to keep it under 50c at full load.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •